background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ήττα εντός προγράμματος στην Καλαμάτα από την πρωτοπόρο με 3-0

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “ΕΠΕΣΕ” ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ PRE LEAGUE

Χωρίς απώλειες συνέχισε στο πρωτάθλημα της Pre League ανδρών η Καλαμάτα 80, καθώς επιβλήθηκε στην έδρα της για την 12η αγωνιστική με 3-0 σετ του Α.Ο. Αιγιαλέων. Η ομάδα της Αιγιάλειας δύσκολα θα έκανε την υπέρβαση απέναντι στους πανίσχυρους γηπεδούχους που είναι τo πρώτο φαβορί για την άνοδο για την άνοδο. Aγωνίστηκε και με ελλείψεις και μόνο στο τρίτο τεστ ήταν κάπως ανταγωνιστική χάνοντας τελικά με 25-20. Τα δύο πρώτα σετ η Καλαμάτα τα πήρε εύκολα με 15-16 και 15-18 αντίστοιχα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Αιγιαλέων θα κάνει το ρεπό του και η συνέχεια του πρωταθλήματος περιλαμβάνει παιχνίδια “φωτιά”. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν με ίσους όρους δύο θέσεις, την 4η και την 5η που οδηγούν στα πλέι οφς και αποβάλλουν το άγχος του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής (14β.)έχει ένα προβάδισμα δύο βαθμών από τις υπόλοιπες που ισοβαθμούν στους 12β. (ΑΟ Αιγιαλέων, Φλοίσβο, Άρη) αλλά θα έρθει να παίξει στο Αίγιο την τελευταία αγωνιστική σε παιχνίδι που ίσως κρίνει τα πάντα. Μέχρι τότε η Αιγιώτικη ομάδα (μετά το ρεπό της), θα παίξει κατά σειρά με Κέρκη (εκτός), Άρη (εντός), Φλοίσβο (εκτός), ΑΕΚ (εκτός) και Ηρακλή (εντός).

Εννοείται ότι πρέπει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της, που ίσως να μην είναι αρκετά για να καταλάβει την 5η θέση και χρειαστεί βαθμό ή βαθμούς στο Παλαιό Φάληρο με τον Φλοίσβο ή σε κάποιο από τα άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται μεγάλη “μάχη” και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Επικράτησαν τα φαβορί

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής τα φαβορί επικράτησαν εύκολα ή δύσκολα. Χωρίς να χάσει σετ πέρασε από τη Θεσσαλονίκη και τον Περσέα η Α.Ε.Κ. και διατηρήθηκε στο -3 από τη κορυφή της βαθμολογίας.  Στο τάι μπρέικ κρίθηκε το ντέρμπι του Φλοίσβου με τον Κέρκη, με την ομάδα της Σάμου να φεύγει νικήτρια με 3-2 σετ από το Παλαιό Φάληρο.  Τέλος, ο Ηρακλής επικράτησε του Πανερυθραϊκού στη Νέα Ερυθραία με 3-0 σετ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Pre League Ανδρών – Η ατζέντα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Ο.Π.Α.Θ. Περσέας – Α.Ε.Κ. 0-3 (20-25, 17-25, 22-25)  Διαιτητές: Δρανίτσας, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Ο.Π.Α.Θ. ΠΕΡΣΕΑΣ (Αλέξανδρος Καμπερίδης): Μουράτης, Καρασαρλίδης, Σαλταφερίδης, Βογιατζόγλου, Σταυρακάκης, Ριμπέιρο / Τασιούρας (λ), Χριστοφόρου (λ), Κανάρης.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Ράμος, Μελλές, Ρούσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Μπατατζίμ / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καούνης, Καβαρινός, Ηλιακόπουλος, Χαλίλης.

Α.Ο. Καλαμάτα 80 – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-0 (25-18, 25-16, 25-20) Διαιτητές: Χανδρινός, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Δαλακούρας, Κανελλόπουλος, Βιέτο, Λυκούρεσης, Οκάμπο, Χριστόφας / Ντάκουρης (λ), Στάμος (λ),  Μπλάουελ, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Κάβουρας, Βασιλάκος, Μαυραγάνης / Μαρτίνο (λ), Τσιχλιάς, Δρακόπουλος, Φερτάκης.

Α.Ο. Φλοίσβος – Α.Σ. Κέρκης 2-3 (15-25, 25-22, 18-25, 25-16, 11-15) Διαιτητές: Χρηστίδης, Παπαχατζής Π., Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μπακοδήμος, Μαρσέλλος, Τζιουμάκας, Μαδούρας / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Γκίλμπερτ, Αναγνώστου

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Γιώργος Μπακοδήμος): Τουρνάκης, Νικολάκης, Χαντ, Καπετανίδης, Σπυριούνης, Εφραιμίδης / Καρασαββίδης (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης.

Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής 0-3 (22-25, 23-25, 21-25) Διαιτητές: Μάλφας, Χαμπιλού, Παρατηρητής: Τσιντομήνας.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Γιαννόπουλος, Αλεξίου, Δορδοκίδης, Κακρίδης, Παύλου, Τασάκος / Σουσούνης (λ, Φωλιας (λ), Μαμαλης, Ρεστέμης.

Ν.Γ.Σ.Θ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Άγγελος Αγγελής): Γιαμακίδης, Χατζηπαραδείσης, Αλεξάκης, Παπαδημητρίου Θ., Μπαρδούκας, Γκόρτσανιουκ / Ρωμαλιάδης (λ), Παπαδημητρίου Α. (λ), Κεσούδης, Φραγκουλίδης.

H βαθμολογία (σε 12 αγ.) 

Καλαμάτα 80 11-0 31

ΑΕΚ 9-2 28

ΑΣ Κέρκης 8-2 22

Ηρακλής 3-8 14

ΑΟ Αιγιαλέων 4-7 12

Φλοίσβος 5-5 12

Άρης 4-7 12

Πανερυθραϊκός 3-8 9

Περσέας 1-10 4

Η επόμενη αγωνιστική 

ΡΕΠΟ ΑΟ Αιγιαλέων

ΑΣ Άρης – ΑΣ Κέρκης

ΑΕΚ – ΑΟ Καλαμάτα ΄80

ΝΓΣΘ Ηρακλής – ΟΠΑΘ Περσέας

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Φλοίσβος


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr