background img
banner
banner

ΛΥΚΑΙΝΕΣ: 2-0 τον Άγιο Δημήτριο και στο -2 από την κορυφή

Νικηφόρα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αγίου Δημητρίου Πουρναρίου η ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκαινων Αιγιάλειας, στο πρώτο (από τα δύο) εξ΄ αναβολής παιχνίδι και πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Άρη Πατρών που βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας ήταν “ζωής και θανάτου” για την Αιγιώτικη ομάδα, καθώς κάθε αποτέλεσμα πλην της νίκης θα ήταν καταδικαστικό για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος (όπως και για τον Αγ. Δημήτριο). Κατάφεραν να φύγουν νικήτριες έπειτα από πολύ σκληρή μάχη και πλέον ο τίτλος και άνοδος στη Β΄ Εθνική θα κριθούν – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – στο ντέρμπι που εκκρεμεί με τον Άρη Πατρών

Οι κοπέλες του Αγ. Δημητρίου με πολύ δύναμη στο παιχνίδι τους και εκμεταλλευόμενες τον δυνατό άνεμο έκλεισαν στην περιοχή τις Λύκαινες, χωρίς όμως η υπεροχή τους να μετουσιωθεί σε γκολ καθώς η άμυνα άντεξε στις συνεχόμενες επιθέσεις τους, επιτρέποντας ελάχιστες ευκαιρίες στην ομάδα της Ηλείας. Στο 2ο ημίχρονο, με τον άνεμο πρίμα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 48΄ με την Ιωάννα Φάτσια η οποία κλείδωσε και το σκορ στο ‘74, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας της.

Ήταν πολύ δυνατό ματς, με πολύ δύσκολο αντίπαλο, γεμάτο με πολύ δυνατές μονομαχίες, ο οποίος αν κέρδιζε θα είχε πολλές ελπίδες ανόδου, αν και μαθηματικά ακόμη ελπίζει.
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 2 Απριλίου με την ουραγό ομάδα των Πριγκήπων στο γήπεδο Πλαστήρα στο Αίγιο (15.00).

Η επόμενη (8η) αγωνιστική (2/4)

Άρης Πατρών – Δόξα Πηγαδακίων Ζακύνθου Β΄
Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου – Παναιτωλικός
Λύκαινες Αιγιάλειας – Πρίγκηπες Ηλείας

Η βαθμολογία

Άρης Πατρών 15-4 14
Λύκαινες 13-5 12
Άγιος Δημήτριος 20-7 11
Παναιτωλικός 14-8 8
Δόξα 8-19 7
Πρίγκηπες 1-28 0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr