background img
banner
banner

Την Τετάρτη ο εμφύλιος Αιγείρα / Ακράτα – Παναιγιάλειος

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Έχει περάσει όλα τα τελευταία δύσκολα τεστ με απόλυτη επιτυχία ο Παναιγιάλειος, υπολογίζει να συνεχίσει και τους επόμενους αγώνες του με νίκες, μέχρι την 22η αγωνιστική στην οποία θα τα παίξει όλα για όλα στα Προσφυγικά για την πρωτιά απέναντι στον Άρη Πατρών.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει στο αγωνιστικό πρόγραμμα των μελανόλευκων η εμβόλιμη αυριανή 20η αγωνιστική που καλεί τον Παναιγιάλειο να παραταχθεί στο γήπεδο της Ακράτας για να αντιμετωπίσει την τοπική Αιγείρα / Ακράτα και στη συνέχεια να υποδεχτεί την Κυριακή τον Ατρόμητο Πατρών. Βάζοντας τις δυο επόμενες αναμετρήσεις στην «ζυγαριά», το παιχνίδι στην Ακράτα είναι προφανώς πιο δύσκολο, με την ομάδα του Γιάννη Παλαιολογόπουλου να προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και το βασικότερο να θέλει τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει εκτός ζώνης των μπαράζ για την παραμονή.

Σε κάθε περίπτωση δεν χωρούν σε αυτό το παιχνίδι ευαισθησίες και φιλικά συναισθήματα εφ’ όσον τα συμφέροντα δεν επιτρέπουν στους δυο αντιπάλους να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με άσχημο αποτέλεσμα.

Γιάννης Παλαιολογόπουλος: «Διαφορετικοί στόχοι και κοινή η ανάγκη των βαθμών στον αγώνα μας με τον Παναιγιάλειο»

Μια σειρά από ντέρμπι είχε τελευταία η Αιγείρα / Ακράτα, παίζοντας κατά σειρά με Εθνικό Π., Κεραυνό και αύριο με Παναιγιάλειο. Για τη συνάντηση της Κυριακής με τον Κεραυνό και για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο μας μίλησε ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας, που προετοιμάστηκε χθες με μασάζ, αποθεραπεία και χαλαρή προπόνηση.

Για το παιχνίδι με τον Κεραυνό απάντησε στo protionline.gr ο Γιάννης Παλαιολογόπουλος:

«Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με ποιοτικότερους παίκτες, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και η βαθμολογική της θέση. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με εμάς στο α΄ ημίχρονο να τηρούμε την τακτική περιμένοντας τον αντίπαλο, κάτι που καταφέραμε εν μέρει αφού δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του 45λεπτου, που θα μπορούσαμε κάλλιστα να αποφύγουμε.
Χωρίς περιθώρια στην επανάληψη διεκδικήσαμε την ισοπαλία και την πήραμε με το όμορφο γκολ του Καλούδη. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μπορεί να είχαμε χάσει, αλλά και να κερδίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία. Στα τελευταία παιχνίδια χάσαμε δικούς μας βαθμούς και πήραμε εκεί που δεν περιμέναμε, όπως στα Προσφυγικά με τον Εθνικό Π.»

Σχετικά με το αυριανό παιχνίδι στην Ακράτα με τον Παναιγιάλειο, ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας είπε:

«Μας περιμένει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο Παναιγιάλειος είναι μια πολύ καλά γυμνασμένη ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και πλούσιες εναλλακτικές λύσεις. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί και μας καλούν στην προσπάθεια κατάκτησης ενός θετικού αποτελέσματος. Σεβόμαστε τον Παναιγιάλειο, θα παλέψουμε και ότι καταφέρουμε.
Πιστεύουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάλογο με την ιστορία και την πορεία των δυο ομάδων, να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι κι εμείς να βγάλουμε στο γήπεδο μια βελτιωμένη εικόνα.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr