background img
banner
banner

Έτοιμα τα αποδυτήρια στο γήπεδο Πλαστήρα το ερχόμενο Φθινόπωρο

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νικολάου Πλαστήρα τον Σεπτέμβριο του 2018 ήταν η αρχή μιας σειράς εργασιών που θα αναβάθμιζαν το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νικολάου Πλαστήρα που ήταν σε πλήρη εγκατάλειψη για πολλά χρόνια.

Ακολούθησαν η τοποθέτηση των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού και η μεταλλική κερκίδα των θεατών και απομένουν η κατασκευή των αποδυτηρίων και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 που θα ολοκληρώσουν τις εργασίες που είχαν εξαγγελθεί, και έτσι το Αθλητικό Κέντρο θα αποκτήσει την τελική του μορφή.

Οι εργασίες κατασκευής των αποδυτηρίων του ποδοσφαιρικού γηπέδου συνεχίζονται και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμα μετά το καλοκαίρι με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Το έργο είναι συνολικής δαπάνης 284.183,31 ευρώ, με προθεσμία περαίωσής του 270 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Όπως φαίνεται και στην πρόσφατη φωτογραφία, ο σκελετός του κτιρίου έχει ήδη ολοκληρωθεί και στο αμέσως επόμενο διάστημα οι εργασίες θα συνεχιστούν με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς.
Πλέον, η εικόνα σε συνδυασμό με το κολυμβητήριο (κυρίως) και τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και τέννις, είναι εντυπωσιακή και δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσίαζε ο χώρος τα προηγούμενα χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr