background img
banner
banner

Τη Δευτέρα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα

Για τη Δευτέρα το μεσημέρι 19 του μηνός ορίσθηκε η νέα ημερομηνία της επίσκεψης του τέως πρωθυπουργού στην Πάτρα καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την Τετάρτη 14/6 το πρόγραμμα της ομιλίας του στην πλατεία Τριών Συμμάχων, λόγω των τραγικών γεγονότων με το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομιλία της Τετάρτης  είχε προετοιμαστεί τα προηγούμενα 24ωρα ολόκληρος ο μηχανισμός της τοπικής ΝΔ (ΔΕΕΠ Αχαΐας).

Το μεσημέρι της Δευτέρας στις 12.00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας και ακολούθως θα μιλήσει στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος.
Υπενθυμίζεται ότι το διήμερο Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 του μηνός καταφθάνουν στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ και οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης με τους δύο τελευταίους να πραγματοποιούν, την ίδια ώρα περίπου αργά το απόγευμα της Τρίτης, τις κεντρικές ομιλίες τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Επίσκεψη Χαρδαλιά στο Αίγιο την ερχόμενη Πέμπτη

Όσο για την επίσκεψη υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος στην Αιγιάλεια, επίκειται η επίσκεψη του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, εκ νέου στην περιοχή, την Πέμπτη 22 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του πρώην υφυπουργού στην Αιγιάλεια, αφού είχε βρεθεί και πριν τις πρώτες εκλογές μαζί με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ. Αυτή τη φορά, η επαφή του με στελέχη της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Αιγιαλείας και φίλους του κόμματος, θα γίνει σε παραλιακό κατάστημα του Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr