background img
banner
banner

Ώρα Kυπέλλου: Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί της ΕΣΚΑ-Η

Ο Αστέρας Τέμενης κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, η σεζόν όμως για το τοπικό μπάσκετ δεν ολοκληρώθηκε αφού συνεχίζεται το κύπελλο με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών. Η ΕΑ Παραλίας παρά την απώλεια του τίτλου στον 5ο τελικό των πλέι-οφ νίκησε εύκολα 77–53 τον Πυρσό στο κλειστό της Αλεξιώτισσας και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα παίξει με την ΕΑΠ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Το άλλο ζευγάρι συνθέτουν δύο ομάδες που φέτος βρέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α2. Η Α.Ε. Βαρθολομιού που κατέκτησε τον τίτλο και ανέβηκε στην Α1 και ο Προφήτης Ηλίας. Το ματς Πυρσός – ΕΑ Παραλίας έγινε την Τρίτη, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν υποχρεώσεις στους τελικούς με την Τέμενη και όπως είναι φυσικό το παιχνίδι είχε αναβληθεί.

Οι νικητές ξεκίνησαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν στην πρώτη περίοδο 25-6 κι από κει και πέρα ο αγώνας είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 38’ αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές ο προπονητής των γηπεδούχων.

Τα 10λεπτα: 06-25, 09-16, 20-18, 18-18.

ΠΥΡΣΟΣ (Σολωμός): Κοροβέσης 16 (1), Μουλαράς 3, Τριανταφύλλου 16 (2), Κούγιας 5, Κεφαλάς 11 (1), Μακρής 2, Τάγκαλος, Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος, Α. Στρέκλας.

ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μπαζίνας): Τζερμπατζίδης 6, Καρυστινός 15 (2), Αδαμόπουλος 6, Ρέβελας 5, Παπακωνσταντίνου 33 (6), Καρπούζης 10, Γιαννιώτης 2.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr