background img
banner
banner

Αυτό είναι το νέο όνομα του συνδυασμού Γούτου

Με αφορμή την πανηγυρική εκδήλωση του συνδυασμού του, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου στις 20:30 στο υπαίθριο θέατρο “Γεώργιος Παπάς”, ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Γούτος έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του συνδυασμού “Αιγιάλεια, Μαζί για το Αύριο”, προϊόν της συνεργασίας του με την Βάσω Ψυχράμη.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου: “Η παράταξή μας αποτελεί μια νέα, αλλά και συνάμα έμπειρη δύναμη συνεργασίας και αλλαγής.

Όραμά µας είναι να μετατρέψουμε την Αιγιάλεια σε έναν Σύγχρονο Δήμο, µε ανάπτυξη που θα ωφελεί την κοινωνία συνολικά και θα διαμορφώσει ένα αύριο µε προοπτική, κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και πρόοδο, µε όρους βιωσιμότητας.

Ο Συνδυασμός μας συνδυάζει ενθουσιασμό και φρεσκάδα, νέες ιδέες και πρόσωπα αλλά και εμπειρία και γνώση.

Στόχος µας είναι µε πολιτικό πολιτισμό, διαφάνεια και µετρήσιµα αποτελέσματα να υλοποιήσουμε ένα μελετημένο, σύγχρονο και απολύτως ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει την Αιγιάλεια σε Νέα Εποχή.

Μαζί, θέλουμε και μπορούμε να μετατρέψουμε την Αιγιάλεια σε Δήμο που αξίζει σε όλους τους πολίτες του! Σε έναν Δήμο πραγματικά και ουσιαστικά αξιοβίωτο.

Θα είναι τιμή για εμάς η παρουσία σας στην αφετηρία μιας προσπάθειας συνεργασίας των υγιών δυνάμεων της Αιγιάλειας για να αλλάξει τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Στις 29 Ιουλίου κάνουμε Μαζί Νέα Αρχή προς τη Νέα Εποχή της Αιγιάλειας!”


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr