background img
banner
banner

Εμπορικός Σύλλογος… σημείο μηδέν

ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ… ΧΑΟΣ

Το μέγεθος του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας φανέρωσε η ενεργοποίηση της νέας προσωρινής διοίκησης. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των μελών της, αυτό που παρέλαβαν πολύ δύσκολα θα μπορέσει να φέρει τον Σύλλογο σε βιώσιμη κατάσταση και ακόμη και με τη θέληση που υπάρχει, θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας ώστε να βγει ο ιστορικός Σύλλογος από το τέλμα. Η προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο ειδοποίησε με εξώδικο τον πρώην πρόεδρο να ανοίξει τα γραφεία του Συλλόγου κάτι που έγινε την περασμένη Δευτέρα 17 Ιουλίου για να ακολουθήσει η παράδοση της διοίκησης και των οικονομικών του Συλλόγου. Κι εκεί υπήρξε ίσως ο μεγαλύτερος προβληματισμός.

Η νέα σύνθεση

Είχαν προηγηθεί εσωτερικές διαδικασίες για την ανάληψη καθηκόντων, με τη νέα σύσταση της προσωρινής διοίκησης να έχει ως εξής: Πρόεδρος Σπύρος Σπυρόπουλος, αντιπρόεδρος Σωκράτης Μαυρίδης, γραμματέας Λάμπης Παπαδόπουλος, ταμίας Νίκος Αρβανίτης και μέλη Αντώνης Καβάγκας, Βασίλης Ξυνός, Κώστας Κουλούρης, Γιάννης Πετρόπουλος και Παναγιώτης Λαμπίρης. Επίσης, υπεύθυνος γραμματειακής υποστήριξης ανέλαβε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος.

΄΄Φοβόμασταν για το τι θα βρούμε, όμως αυτό που παραλάβαμε, όπως φάνηκε από έναν πρόχειρο απολογισμό που κάναμε, είναι πραγματικά τραγικό. Ο Σύλλογος έχει φτάσει σε σημείο μηδέν και χρέη και πρόστιμα που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, έχουν γίνει θηλιά΄΄, ανέφερε στo Protionline.gr ο Λάμπης Παπαδόπουλος, μιλώντας για ανεξόφλητες οφειλές σε ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, λογιστή, αλλά και για την επιβολή δυσβάσταχτων προστίμων από ΣΕΠΕ, Εφορεία, κ.ά. Απεναντίας, είπε πως ΄΄κανείς δεν φρόντισε να διευθετήσει τις εκκρεμότητες ώστε να εισπράξει τις 5.000 ευρώ που δικαιούτο ο Σύλλογος από τον ΟΑΕΔ και πως αυτή η αδράνεια ήταν αναμενόμενο να… βουλιάξει το καράβι΄΄. Και πρόσθεσε: ΄΄Δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη έκταση στο πρόβλημα, διότι αυτή η κατάσταση δεν τιμά τον ιστορικό μας σύλλογο. Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε εκ νέου για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε΄΄.

Μεγάλο το βάρος…

Επιπλέον, άλλα μέλη της προσωρινής διοίκησης ανέφεραν πως ανέλαβαν με αρμοδιότητα την προκήρυξη εκλογών στον Σύλλογο, ωστόσο με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτό φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές και βέβαια ερωτηματικό παραμένει το ποιος θα αναλάβει να… σηκώσει στις πλάτες του το μεγάλο βάρος της εξυγίανσης του Συλλόγου…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr