background img
banner
banner

Δράση Παιδιάτρων για τα παιδιά στα Καλάβρυτα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Στις 29 και 30 Ιουλίου θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα κλιμάκιο παιδιάτρων από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους γονείς επιθυμούν να παρευρεθούν, πλην της ενημέρωσης που θα γίνει πάνω στον εμβολιασμό για HPV, για μηνιγγιτιδόκοκκο Β και Sars Cov-2, να ελεγχθεί και η εμβολιαστική κατάσταση των παιδιών τους, να συνταγογραφηθούν τα εμβόλια και στη συνέχεια να τα εμβολιάσουν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 18.00-20.00, στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, ως εξής: Εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, συνημμένα σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα και την αφίσα για τη δράση ΟΜΠΡΕΛΑ- Ενημέρωση Κοινού & Εμβολιασμοί σε Δήμους. Η διημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Τι είναι ο HPV και γιατί να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας έναντι του ιού; Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από την μηνιγγίτιδα τύπου Β; Πως μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Αλήθειες και Μύθοι για τη νόσο COVID-19 και τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 09.00- 11.00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξέταση βιβλιαρίων & Εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καλαβρύτων. Οι γονείς που επιθυμούν να παρευρεθούν να έχουν μαζί τους και τα βιβλιάρια των παιδιών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr