background img
banner
banner

Τα πρώτα φιλικά με Θύελλα, Φωστήρα, Αρη Πετρούπολης, Βάρδα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Με την ελπίδα οι μεγάλες θερμοκρασίες να έχουν κάπως υποχωρήσει, ξεκινά την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο γήπεδο Αβύθου η προετοιμασία του Παναιγιάλειου.

Ο νέος προπονητής Νίκος Μανούρας βρίσκεται σε εγρήγορση, συγκεντρώνει έμψυχο και άψυχο υλικό για να είναι όλα εντάξει στην πρώτη συνάντηση και πρώτη προπόνηση των μελανόλευκων.
Η προετοιμασία που μαζί με τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν αποτελεί τον καλύτερο οδηγό στις αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει και ο προπονητής του Παναιγιάλειου: «Αυτός είναι ο ρόλος της προετοιμασίας. Να ζυγίσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών πριν περάσουμε σε κάποιες απαραίτητες προσθαφαιρέσεις.»

Το μέχρι τώρα ρόστερ και τα κρυφά …χαρτιά

Με τα δεδομένα που έχουμε εισπράξει από την διοίκηση του Παναιγιάλειου, το επίσημο μέχρι τώρα ρόστερ της ομάδας έχει ως εξής:
Τερματοφύλακες: Νίκος Μαυρούλιας, Κώστας Χάμος, Μάριος Μικές
Αμυντικοί: Νίκος Βλάχος, Νίκος Μαχαίρας, Χρήστος Οικονόμου, Δημήτρης Σανδραβέλης, Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Λευτέρης Μικές
Μέσοι: Κώστας Αρβανίτης, Θόδωρος Κοτσόκολος, Παύλος Λιάτος, Βασίλης Μαυρόπουλος
Επιθετικοί: Πάνος Σκούτας, Ανδρέας Τσεκούρας, Παντελής Βιλανάκης, Μιχάλης Φράγκος, Ηλίας Γκίκα.

Έρχονται προσθήκες μέσα στην εβδομάδα

Σε επικοινωνία που είχε το Protionline.gr με τον προπονητή Νίκο Μανούρα, μας υπογράμμισε ότι υπάρχουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί από την ομάδα.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, αλλά και έμπειρους, που θα προστεθούν στο ρόστερ και θα βρίσκονται την Δευτέρα στην Αβυθο για την πρώτη προπόνηση.
Μίλησε μάλιστα για κάποια ονόματα που θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη σε μικρή και μεγάλη ηλικία. Τόνισε ακόμα ότι κατόπιν αυστηρού ελέγχου σε όλες τις γραμμές της ομάδας, είναι πολύ πιθανόν να ενισχυθεί η ομάδα με 1-2 ακόμα ποδοσφαιριστές.

Τα προγραμματισμένα φιλικά

Εκτός από τα φιλικά που έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα, ο Νίκος Μανούρας θέλει τον Παναιγιάλειο να δίνει τουλάχιστον οκτώ φιλικούς αγώνες προετοιμασίας. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και πότε θα ανακοινωθεί η επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να μην πάει και φέτος πολύ πίσω.

Με τον ΠΑΟ Βάρδας για παράδειγμα υπήρχε προτίμηση και από τις δυο πλευρές να γίνουν δυο μεταξύ τους αγώνες, ένας εντός και ένας εκτός έδρας. Αυτό όμως θα προσδιοριστεί ακριβώς μετά την ανακοίνωση της πρεμιέρας.

Επίσης δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα ο τόπος και ο χρόνος που θα δοθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό.

Αναλυτικά τα φιλικά του Παναιγιάλειου:
Σάββατο 12/08 Γήπεδο Πλαστήρα Θύελλα Αιγίου – Παναιγιάλειος
Πέμπτη 17/08 Γήπεδο Ταύρου Φωστήρας – Παναιγιάλειος
Κυριακή 27/08 Γήπεδο Αβύθου Παναιγιάλειος – Αρης Πετρούπολης
ΠΑΟ Βάρδας 10/09 Διπλοί αγώνες
Παναργειακός;

Περνούν εργομετρικά στις 1 και 2 Αυγούστου

Στις δυο πρώτες μέρες του Αυγούστου θα περάσουν εργομετρικά οι μελανόλευκοι. Απαραίτητες για την τεχνική ηγεσία οι μετρήσεις στους ποδοσφαιριστές, με τις αποδόσεις τους να τσεκάρονται και να βελτιώνονται στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Πως σχηματίζεται η νέα Γ΄ Εθνική

Στα σωματεία που παρέμειναν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ήρθαν να προστεθούν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Super League 2 (Βέροια, Θεσπρωτός, Προοδευτική, Επισκοπή), οι ομάδες που προβιβάστηκαν από τις τοπικές Ενώσεις, καλύτερη 4η ομάδα των μπαράζ που ήταν η Ελλάς Σύρου και τα τυχερά σωματεία: Αναγέννηση Επανομής, Περαμαϊκός, Χαιδάρι, Εορδαϊκός, τα οποία προσκλήθηκαν από την ΕΠΟ για να καλύψουν τα κενά των Φοίνικα Επιδαύρου, ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλή Λάρισας που δεν δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, αλλά και των Ηρόδοτου, Απόλλων Λάρισας που υποβιβάστηκαν απευθείας στα τοπικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr