background img
banner
banner

“Βούλιαξε” από κόσμο το Διακοπτό στη “Γιορτή σαρδέλας 2023”

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Διακοπτού, διοργάνωσε το  βράδυ της Κυριακής (20/8) την καθιερωμένη γιορτή σαρδέλας, όπως πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία  και με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το έθιμο τηρήθηκε για άλλη μια φορά με τους ψήστες να μην προλαβαίνουν να μοιράζουν σαρδέλες και με το κρασί να ρέει άφθονο.  Το γραφικό λιμανάκι της κοινότητας έγινε  ένα υπαίθριο εστιατόριο για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με το παραδοσιακό φαγοπότι, ακολούθησε γλέντι με “ζωντανή” μουσική που κράτησε μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα. Κατάμεστα από κόσμο ήταν και τα γύρω μαγαζιά σε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με το Διακοπτό να “βουλιάζει” από ντόπιους  αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν στη γιορτή. Ανάμεσά τους επικεφαλής και στελέχη δημοτικών παρατάξεων που γεύτηκαν το θαλασσινό έδεσμα και παράλληλα συνομίλησαν με αρκετό κόσμο.

Την παράσταση “έκλεψαν” το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού και φυσικά η υπέροχη ορχήστρα με μουσικούς από την Πάτρα που ξεσήκωσαν τον κόσμο.

“Γιορτή Σαρδέλας 2023 με κρασί και μπόλικη σαρδέλα! Ευχαριστούμε το Χορευτικό τμήμα ενηλίκων Διακοπτού,  τους μουσικούς μας και όσους βοήθησαν! Ο Ν.Α.Ο.Δ. θα συνεχίσει να είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου μας και να προσφέρει με κάθε τρόπο όπως το κάνει πενήντα και πλέον χρόνια. Και του χρόνου”!, τόνισε η διοίκηση του Ομίλου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά το πέρας της γιορτής.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr