background img
banner
banner

Εντυπωσιακή υποδοχή για την Αννα Μαστοράκου στα Καλάβρυτα

Με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο ολοκληρώθηκε η νέα περιοδεία της Αννας Μαστοράκου στον Δήμο Καλαβρύτων. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, καθώς είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, βρέθηκε σε ουκ ολίγες περιοχές, καταγράφοντας προβλήματα και αιτήματα των κατοίκων, αλλά κι έχοντας επαφές με πολίτες.

Η υποδοχή, μάλιστα, που επιφυλάχθηκε στην ΑνναΜαστοράκου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και οι κάτοικοι των χωριών των Καλαβρύτων φανέρωσαν την αγάπη τους για τη δραστήρια πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, η οποία πάντοτε όλα αυτά τα χρόνια είχε στραμμένη την προσοχή της και σε περιοχές εκτός Πάτρας.

Για την ιστορία, η Αννα Μαστοράκου επισκέφτηκε την Κλειτορία, το χωριό Φίλια, τη Δάφνη, τον Πάο, τα Τριπόταμα, τη Σκοτάνη, το Παγκράτι, το Σοποτό, το Λευκάσιο, τη Λυκούρια και την Ανω Βλασία, μιλώντας με πολύ κόσμο, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις, δεχόμενη ξενάγηση σε πραγματικά πανέμορφα μέρη κι επιστρέφοντας στην Πάτρα με ένα φάκελο με προτάσεις, ιδέες και αιτήματα προς υλοποίηση.

Οι περιοδείες της Αννας Μαστοράκου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα με αμείωτους ρυθμούς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr