background img
banner
banner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Είμαστε η νέα δύναμη συνεργασίας που θα πάμε την Αιγιάλεια Μπροστά»

Δριμεία κριτική στο έργο και την πολιτική του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ασκεί μέσω ανακοίνωσής του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Χρήστος Γούτος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» κατηγορεί τον Δημήτρη Καλογερόπουλο για παλιά φθαρμένη και επιζήμια αντίληψη για όσα όφειλε να πράξει, ενώ εκφράζει τη βεβαιότητα πως οι δημότες γνωρίζουν και θα λειτουργήσουν αναλόγως…

«Οι φειδωλές απαντήσεις του κου Καλογερόπουλου για το «ΜΗ ΕΡΓΟ» του ίδιου και της απελθούσης δημοτικής του αρχής καθώς και η επίκληση στατιστικών στοιχείων περί της εξυπηρέτησης των πολιτών, αποδεικνύουν αφενός, το αληθές των όσων προ ημερών δήλωσα, για μια θητεία που ήταν χαμένη για τον τόπο μας, αφετέρου, (αυτό είναι το χειρότερο), το πόσο απρόθυμος είναι να ακολουθήσει την σύγχρονη αντίληψη διαχείρισης ενός Δήμου. Αλλά και πόσο αμετανόητα αμετακίνητος παραμένει σε εκείνη την παλαιά, φθαρμένη, επιζήμια και «στενή» αντίληψη για όσα ένας Δήμαρχος μπορεί και οφείλει να κάνει για να δώσει ώθηση στην περιοχή του και να ανοίξει τους αναπτυξιακούς ορίζοντες για τους δημότες που υπηρετεί», σημειώνει ο κ. Γούτος.

«Οι Αιγιαλείς ξέρουν, και τι έχασαν και πόση εγκατάλειψη ένιωσαν»

Ακόμα, τονίζει: ΄΄Οι Αιγιαλείς ξέρουν, και τι έχασαν, και πόση εγκατάλειψη ένιωσαν από τον Δήμο και τον Δήμαρχό τους. Ξέρουν ποια εικόνα αντίκριζαν καθημερινά βγαίνοντας από τα σπίτια τους. Ξέρουν ότι το παραλιακό μέτωπο έμεινε εκτός σχεδίου ανάπλασης και δεν έτυχε ούτε μιας στοιχειώδους προσπάθειας βελτίωσής του. Αντίθετα, μετατράπηκε σε έναν χώρο που δεν συνάδει με την αυξημένη αισθητική η οποία ταιριάζει στους κατοίκους αυτού του τόπου. Ακόμα και η ιστορική Χαρτοποιία μετατράπηκε σε γκαράζ απορριμματοφόρων! Ενώ προσφάτως είδαμε την προσπάθεια μετατροπής του χώρου σε καρνάγιο, ως αποκορύφωμα της συστηματικής πρακτικής απαξίωσης της δημοτικής αρχής, που οδηγεί σε απόλυτη υποβάθμιση όλη την παραλιακή ζώνη! Επίσης, οι Αιγιαλείς ξέρουν ότι η πόλη τους είναι απούσα από όλες τις μεγάλες και σύγχρονες προκλήσεις. Ότι προσπαθούν, μόνοι, να πυροδοτήσουν την ανάταση του τόπου μας, με αξιέπαινες ιδιωτικές πρωτοβουλίες και δράσεις΄΄.

Ανοικτός χώρος προσφοράς

Τέλος, ο επικεφαλής της «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο», επισημαίνει: ΄΄Η Ελλάδα αλλάζει, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι αλλάζουν, η Αιγιάλεια μένει ίδια… Και το αρνητικότερο επιστέγασμα όλων των παραπάνω, είναι κάτι που επίσης γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας: Η μη διαφάνεια, η έλλειψη σοβαρότητας, η προχειρότητα! Επί τέσσερα χρόνια, η Αιγιάλεια διοικείται από μια δημοτική αρχή που μόνο της μέλημα έχει την επανεκλογή. Ακολουθώντας μέχρι και ξεπερασμένους τακτικισμούς και πρακτικές που παραπέμπουν σε παλαιότερες δεκαετίες. Όσα γίνονται στην Αιγιάλεια, είναι το απολύτως ελάχιστο μπροστά σε εκείνα που έπρεπε ήδη να είχαν γίνει, μπροστά σε αυτά που αξίζει η Αιγιάλεια και αξίζουν οι Αιγιαλείς και τα παιδιά μας. Όσα γίνονται, (μέρος τους ανήκει στο πλαίσιο κεντρικών δράσεων), αποτελούν το «άλλοθι» του απερχόμενου Δημάρχου. Αλλά είναι ένα «άλλοθι» που δεν πείθει πια… Η «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» είμαστε η νέα δύναμη συνεργασίας, υγιών δυνάμεων της Αιγιάλειας, που λειτουργούμε ΜΑΖΙ για να αλλάξουμε τον τόπο προς το καλύτερο. Είμαστε ένας ανοικτός χώρος προσφοράς και συνεργασίας, που καθημερινά αγκαλιάζουμε τον ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ. Είμαστε η παράταξη που «ανοίγεται» σε Όλους. Γιατί Μαζί θα χτίσουμε το Αύριο της Αιγιάλειας, με Σχέδιο, με Ιδέες, με Τόλμη και με Ανθρώπινο Δυναμικό έμπειρο, ικανό και με Όραμα. Στις 8 Οκτωβρίου, ξεκινάμε!».


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr