background img
banner
banner

«Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» με σύμβολο τη γέφυρα

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΠΥΡΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

Το λογότυπο και την ονομασία της παράταξής του παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης. Η παράταξη φέρει το όνομα «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» και το σύμβολό της είναι η γέφυρα που ενώνει.

Ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επισημαίνει: ΄΄Με ακέραια τη συναίσθηση της ευθύνης θα θέλαμε να παρουσιάσουμε στο κοινό της Δυτικής Ελλάδας το λογότυπο και την ονομασία της παράταξής μας.

Η ονομασία «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», απεικονίζει για εμάς μια καινούρια πορεία στην Αυτοδιοίκηση, με νέους ανθρώπους, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας το κοινό τους όραμα για το μέλλον. Το έμβλημα της Γέφυρας συμβολίζει την θέληση μας για την ανακούφιση κάθε ανισότητας και την σθεναρή αντίσταση μας σε κάθε είδους μεροληπτική μεταχείριση των συμπολιτών μας. Η γεφύρωση των διαφορών και η διάθεση για συνέργειες είναι για εμάς αυτονόητη στάση ζωής. Τα τρία «V» προβάλλουν την πρόθεσή μας να παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο έργο και στους τρεις νομούς. Με ισοτιμία, δικαιοσύνη και ισόρροπη ανάπτυξη. Χωρίς αποκλεισμούς και διάθεση μεροληψίας. Η περιοχή μας διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και η δημιουργία περιφερειακής συνείδησης αποτελεί κεντρικό στόχο της παρουσίας μας.

Τα βελάκια στις τρεις αποχρώσεις του πρασίνου συμβολίζουν την ελπίδα και την προσήλωσή μας στην αλλαγή, την οποία και επιθυμούμε και θα πετύχουμε!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr