background img
banner
banner

Θεσμική επίσκεψη Μαστοράκου στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας»

Το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας επισκέφθηκε πριν από μερικές ημέρες η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου στο πλαίσιο των θεσμικών της επισκέψεων ενόψει των Περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Εκεί την υποδέχθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Δημόπουλος και άλλα στελέχη.

Καταρχήν, η επίσκεψη συνέπεσε με τη στάση εργασίας του προσωπικού για το θλιβερό και αχαρακτήριστο γεγονός της επίθεσης σε νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου. Η κ. Μαστοράκου καταδίκασε το γεγονός και τόνισε σε αντιπροσωπεία του προσωπικού ότι θα εκδώσει και ανακοίνωση καταδίκης ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου ενημέρωσε την κ. Μαστοράκου για το υπό εκτέλεση έργο της κατασκευής του στεγάστρου στον χώρο των ΤΕΠ με το κεντρικό κτήριο του Νοσοκομείου. Επίσης, έγινε αναφορά και στα έργα που βρίσκονται πολύ κοντά για να εκτελεστούν όπως είναι το κτήριο του Φαρμακείου, το οποίο ίσως δώσει και λύση σε καθ΄ ύψος επέκταση για την κάλυψη των ογκολογικών ασθενών, όπως και των αιματολογικών, το κτήριο που θα στεγάσει το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και η μελέτη (στατικής επάρκειας) του κτηρίου της Σχολής Νοσηλευτών. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει πίστωση 3.800.000 ευρώ. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η αντικατάσταση των τριών λεβητοστασίων (εκκρεμεί διεθνής διαγωνισμός), τα οποία θα είναι πιστοποιημένα, με πυρασφάλεια για να καλύψουν τις ανάγκες του Νοσοκομείου, αλλά και αδειοδοτημένα.

Η Αννα Μαστοράκου τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο της διοίκησης και του προσωπικού του Νοσοκομείου και θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr