background img
banner
banner

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων τα νοσοκομεία της Πάτρας

Ο Δήμος Πατρέων, όπως κάθε χρόνο, τοποθέτησε χριστουγεννιάτικο στολισμό, στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων), με έργα και συνθέσεις που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι, του Δήμου, από τον σχεδιασμό, μέχρι την κατασκευή τους.

Με αυτό τον τρόπο, δίνεται και φέτος, γιορτινό χρώμα, αλλά μια ζεστή νότα αισιοδοξίας, στον αγώνα που δίνεται μέσα στα νοσηλευτικά ιδρύματα, από τους ασθενείς, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Όλες οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έχουν γίνει στα εργαστήρια του Δήμου από τους ίδιους τους εργαζόμενους και συγκεκριμένα, από τις Διευθύνσεις Αρχιτεκτονικού Έργου, Αυτεπιστασίας και Ηλεκτροφωτισμού, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, καθώς και του Καρναβαλικού Εργαστηρίου.

Θυμίζουμε ότι το δέντρο στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας Γεωργίου, θα ανάψει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και θα συνοδευθεί από την εμφάνιση ξυλοπόδαρων, παιδικών χορωδιών και συναυλία.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr