background img
banner
banner

Κρας τεστ το φιλικό της Κυριακής

ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Βαραίνουν τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου από τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις, ο προπονητής Νίκος Μανούρας συνεχίζει με το βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας, έχοντας απαιτήσεις μέσα από την προπόνηση, αλλά και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια για να εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Κι αν οι δυο αντίπαλοι του Παναιγιάλειου στα φιλικά που προηγήθηκαν προέρχονταν από την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία, αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Αβύθου στις 18:00 ο Αρης Πετρούπολης, που στην ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Πολύ καλή η δουλειά γίνεται στον Αρη από τον προπονητή Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος αν και υποστηρίζει ότι: «το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα στις συναντήσεις της προετοιμασίας», χαίρεται όμως δυο νίκες στα φιλικά που έδωσε με Αγίους Αναργύρους και Αγία Παρασκευή, θέλει τώρα να τριτώσει τις επιτυχίες απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Πλην του Αρβανίτη άπαντες παρόντες στην προπόνηση

Με εξαίρεση τον Κώστα Αρβανίτη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το γόνατο, χωρίς προβλήματα απουσιών πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο γήπεδο της Αβύθου.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Νίκο Μανούρα είναι ότι μετά από ένα φιλικό και σκληρή προετοιμασία, όλο σχεδόν το ρόστερ είναι στη διάθεσή του, για να συνεχίσει να λαμβάνει εικόνες και συμπεράσματα από το επόμενο φιλικό της Κυριακής με την ομάδα της Πετρούπολης.

Μονές οι επόμενες προπονήσεις

Διπλή ήταν η προπόνηση της Πέμπτης και για την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναιγιάλειου θα περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση.
Μονή θα είναι και αυτή του Σαββάτου, που θα γίνει το πρωί στο γήπεδο της Τέμενης.

Συνέντευξη τύπου το πρωί της Κυριακής από τη διοίκηση

Για την Κυριακή στις 11:00 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη τύπου της μελανόλευκης διοίκησης, την οποία θα κατευθύνουν οι Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θανάσης Ανδρικόπουλος.
Στην διοικούσα αρχή του Αιγιώτικου Συλλόγου δίνεται η ευκαιρία να κάνει έναν γενικό απολογισμό για το χθες το παρόν και το μέλλον, αφού ύστερα από την άνοδο της ομάδας στα Εθνικά Πρωταθλήματα, έχουν διαφοροποιηθεί κατά πολύ τα πράγματα και οι απαιτήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Δεν σταματά εδώ η ενίσχυση

Όπως δηλώνεται από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, οι προσθήκες στο ρόστερ του Παναιγιάλειου θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν όλες οι γραμμές της ομάδας.

Οι διαθέσιμοι παίκτες για το φιλικό της Κυριακής

Σε ετοιμότητα βρίσκεται όλο το έμψυχο δυναμικό του Παναιγιάλειου για το φιλικό της Κυριακής με τον Αρη Πετρούπολης, με την τεχνική ηγεσία να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Αρβανίτη. Στο ραντεβού της Κυριακής θα βρίσκονται:
Τερματοφύκακες: Νίκος Μαυρούλιας, Κώστας Χάμος, Γιάννης Παπαδόπουλος
Αμυντικοί: Νίκος Μαχαίρας, Χρήστος Οικονόμου, Τάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σανδραβέλης, Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος, Χρήστος Κοντοχρήστος, Γιάννης Μωραΐτης
Μέσοι: Κώστας Αρβανίτης, Θόδωρος Κοτσόκολος, Παύλος Λιάτος, Βασίλης Μαυρόπουλος, Θοδωρής Λουκάς, Γιώργος Ταξιαρχόπουλος
Επιθετικοί: Παντελής Βιλανάκης, Ανδρέας Τσεκούρας, Ηλίας Γκίκα, Γιώργος Βασίλτσης, Βαγγέλης Μακρής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr