background img
banner
banner

Παρέμβαση Ντάτσικα σε Ζαχαράκη για την «Κιβωτό της Αγάπης»

Η τροποποίηση του υφιστάμενου νομικού πλαισίου ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη χρηματοδότηση της «Κιβωτού της Αγάπης», ήταν το αντικείμενο παρέμβασης της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργία Ντάτσικα, στην υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η κυρία Γεωργία Ντάτσικα με την αρμόδιο υπουργό, τής επεσήμανε ότι η «Κιβωτός της Αγάπης» φιλοξενεί παιδιά, από όλη την Ελλάδα, με βαριές πολλαπλές, σωματικές και νοητικές αναπηρίες, αλλά το κόστος λειτουργίας της δεν καλύπτεται από τα ασφάλιστρα του ΕΟΠΥΥ, ως εκ τούτου πρέπει να μπορεί να χρηματοδοτείται και από φορείς.

Από την πλευρά της, η κυρία Σοφία Ζαχαράκη τόνισε ότι θα εξεταστεί το δίκαιο αυτό αίτημα σε συνάντηση με το προεδρείο της «Κιβωτού της Αγάπης», εφόσον επιτελεί ένα ύψιστης κοινωνικής σημασίας έργο.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατη επίσκεψη της στο ίδρυμα, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα ενημερώθηκε από την πρόεδρο του, Κατερίνα Νικολάου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η «Κιβωτός της Αγάπης», κυριότερο εκ των οποίων είναι η έλλειψη επαρκούς χρηματοδότησης, η οποία είναι απαραίτητη για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του.

Από την πλευρά της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλες οι απαιτούμενες ενέργειες να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, υπενθυμίζοντας και τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη διάσωση της «Κιβωτού της Αγάπης».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr