background img
banner
banner

Στην τελική ευθεία για το Greek National Challenge 3 on 3 basketball

ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25, 26 ΚΑΙ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Mετά τη Βέροια το διήμερο 18-19 Αυγούστου, σειρά παίρνει το Αίγιο. H εταιρεία G.N.C., που δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης αθλητικών events 3 on 3 basketball σε όλη την Ελλάδα, στήνει δύο γήπεδα μπάσκετ 3χ3 στα Ψηλαλώνια, όπου για τρεις ημέρες 25-26-27 Αυγούστου το Greek National Challenge 3 on 3 basketball αναμένεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.
Το Ν.Π.Δ.Δ. ««Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» διοργανώνει με το Δήμο Αιγιαλείας το τριήμερο αυτό event για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Αίγιο (πέρυσι είχε γίνει με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Φάρο, στην παραλία).

H εταιρεία G.N.C., δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης αθλητικών events 3 on 3 basketball σε όλη την Ελλάδα. Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο 3 on 3 basketball είναι το πιο διαδεδομένο “άθλημα δρόμου” παγκοσμίως, υπάγεται στη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (FIBA), ενώ από το 2020 αποτελεί Ολυμπιακό Άθλημα. Ουσιαστικά το 3 on 3 πρόκειται για την πιο απλή και συνηθέστερη παραλλαγή του μπάσκετ, καθώς σε μισό γήπεδο – ένα καλάθι τίθενται αντιμέτωπες δύο (2) ομάδες, αποτελούμενες από τρεις (3) παίκτες η κάθε μία.

Η εγκεκριμένη από τη FIBA, διοργάνωση του Greek National Challenge 3 on 3, κάθε χρόνο συμβάλλει τα μέγιστα στη διάδοση του αθλήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας διοργανώνοντας μία σειρά events για μικρούς και μεγάλους, φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο.

Το GNC 3 on 3, με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, τον απαιτούμενο – τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει, προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες την απόλυτη 3 on 3 basketballεμπειρία.

Για τελευταίες δηλώσεις συμμετοχής στο https://gnc3on3.gr/


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr