background img
banner
banner

Έρχεται και φέτος στην Ακράτα 11-13 Αυγούστου το τουρνουά μπάσκετ “3οn3”

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ “3on3 στην Ακράτα” και με οδηγό την περσινή εμπειρία των διοργανωτών αναμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό τριήμερο (με ερασιτεχνικού επιπέδου αθλητές) με κατηγορίες under 14 και Ανδρών.

Η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών την περυσινή χρονιά και το τουρνουά αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας. Την τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά επικράτησαν η δύναμη και το πάθος στα παιχνίδι και στον μεγάλο τελικό οι Cobra επικράτησαν της ομάδας “Χαρωνεϊκα” κατακτώντας την πρώτη θέση.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί και φέτος στο ανοιχτό γήπεδο του Γυμνασίου Ακράτας και θα είναι διάρκειας τριών ημερών, 11-13 Αυγούστου. Το διοργανώνουν ο γνωστός μπασκετμπολίστας Δημήτρης Κατωπόδης και ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Εν Σώματι”, με αρωγό την τοπική κοινότητα Ακράτας (για τα λειτουργικά θέματα του γηπέδου)
“Φτιάξε την ομάδα σου και δήλωσε συμμετοχή”, είναι το σλόγκαν των διοργανωτών με τις εγγραφές να συνεχίζονται στα τηλέφωνα 6947322405 – 697 4047468.
Χορηγός εκδήλωσης (χρηματικά έπαθλα -λειτουργικά έξοδα -αφίσα ) είναι το “KPC finance”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr