background img
banner
banner

“Μπροστά Για Όλους” και στην Αιγιάλεια η Άννα Μαστοράκου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Συνάντηση με φίλους και ψηφοφόρους της πραγματοποίησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αχαΐας Άννα Μαστοράκου, στο κέντρο της αγοράς του Αιγίου. Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών που κατέρχεται στις εκλογές στο πλευρό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς Αιγιαλείς και να απολαύσει έναν καφέ, στην οδό Μητροπόλεως και σε γνωστό κατάστημα.

Η κ. Μαστοράκου κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, “Μπροστά για όλους” προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία που έχει χαράξει και ο συνδυασμός αλλά και η Αχαΐα και γενικότερα η Δυτική Ελλάδα, σε τομείς ανάπτυξης.

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος έμεινε για αρκετή ώρα στο γνωστό κατάστημα του κεντρικού δρόμου, μιλώντας με δεκάδες θαμώνες αλλά και περαστικούς και αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, σε μία επίσκεψη που έγινε στα πλαίσια της προσπάθειάς της, να έχει ενεργό και υπεύθυνο ρόλο στην Π.Δ.Ε. της επόμενης τετραετίας.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μέσω του κ. Φαρμάκη, θα δώσει μεγάλη προσοχή την επόμενη τετραετία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου»

Αποτελώντας για πολλούς ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην Αχαΐα, η Άννα Μαστοράκου είχε δεκάδες ενδιαφέρουσες συνομιλίες και με φίλους της παράταξής ή άλλων παρατάξεων και ακούγοντας τους προβληματισμούς για τα καίρια ζητήματα της περιοχής, δεσμεύτηκε ότι η Αιγιάλεια θα πάρει πολύ σύντομα αυτό που της αξίζει, λέγοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μέσω του κ. Φαρμάκη, θα δώσει μεγάλη προσοχή την επόμενη τετραετία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου και θα είναι κοντά στα μεγάλα θέματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα των πολιτών, παίζοντας ρυθμιστικό ρόλο και δίδοντας λύσεις.

Γνώστρια των τοπικών προβλημάτων

Οι προβληματισμοί που κυριάρχησαν και συζητήθηκαν, ήταν η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αιγίου (ΓΝΑΑ), των Κέντρων Υγείας αλλά και των περιφερειακών ιατρείων της περιοχής σε έμψυχο δυναμικό και υποδομές, οι παθογένειες της παραλιακής ζώνης και η έλλειψη μαρίνας, τα ζητήματα που αφορούν την συνολική ακτογραμμή του Δήμου, τα θέματα του πρωτογενή τομέα αλλά και πώς θα γίνει η αναβάθμιση της περιοχής, για το τουριστικό κομμάτι. Άλλα θέματα ήταν η ακρίβεια, η έλλειψη υποδομών στις περιφερειακές ενότητες και τα δημοτικά διαμερίσματα γενικότερα αλλά και το σταφιδικό θέμα που υπάρχει και μαίνεται, κάτι που φέρνει έντονους προβληματισμούς σε εκατοντάδες δημότες που εκπροσωπούν τον αγροτικό κλάδο.

Επίσκεψη στη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας

Αμέσως μετά το τέλος των συναντήσεων η Άννα Μαστοράκου, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο και μέλη της οργάνωσης, ενώ λίγο αργότερα επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων Χρήστου Γούτου και Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

Τις επόμενες ημέρες, η κ. Μαστοράκου προγραμματίζει άλλη μία επίσκεψη στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, αυτή τη φορά απογευματινή ώρα, κατά την οποία πρόκειται να επισκεφθεί τα υπόλοιπα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων, ενώ θα περιηγηθεί σε κεντρικές αρτηρίες και θα συνομιλήσει με δεκάδες περαστικούς, αφού πρόκειται να κάνει και μία εκτενέστατη βόλτα σε όλο το παλαιό κέντρο του Αιγίου και σε εμπορικά καταστήματα στην αγορά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr