background img
banner
banner

Πατάει ακόμα «γκάζι» στα 47 του ο Βαγγέλης Σπανός

«ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Ο νεαρός ετών …47 Βαγγέλης Σπανός, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει μετά από 6 χρόνια την Φλόγα Ροδιάς, δεν μας είπε όμως ότι το ίδιο θα γίνει και με το ποδόσφαιρο.
Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός είχε ξεκινήσει από τα παιδικά τμήματα του Παναιγιάλειου και στη συνέχεια άρχισε το ταξίδι της ποδοσφαιρικής του ενασχόλησης σε σωματεία του νομού μας.
Τα τελευταία χρόνια αποτελούσε την κολώνα στην άμυνα και γενικά στο παιχνίδι της Φλόγας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού και κατευθύνοντας τις θέσεις και την οργάνωση των μετόπισθεν.

Μιλώντας στο Protionline.gr για το πώς κρατήθηκε ξεχωριστός και τόσα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και το συμπέρασμα που αποκόμισε από την μέχρι τώρα πολυετή θητεία του, μας λέει: «Πάνω από όλα με εξιτάρει η αγάπη μου για το άθλημα, τις συγκινήσεις που προσφέρει, τις ευκαιρίες για φιλίες, το κίνητρο για επιτυχημένες και καλές ομαδικές συνεργασίες στον κοινό στόχο της επιτυχίας που θέταμε με τους συμπαίκτες.

Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει από τότε που το ποδόσφαιρο ήταν φτιαγμένο από πραγματική αγάπη, δεν παύει όμως ακόμα να λέγεται και να είναι ο βασιλιάς των σπορ.»

Για τις ξεχωριστές στιγμές που έζησε στα γήπεδα, ο Βαγγέλης Σπανός είπε: «Θα ξεχώριζα την εποχή που είχαμε στον πάγκο τον Μίλτο Καρατζά. Μαζί είχαμε κερδίσει την άνοδο, μας είχε επίσης δώσει μια ευκαιρία που δεν είχαμε πάλι στο παρελθόν στην ομάδα. Να περιστοιχιζόμαστε με αρκετούς νεαρούς στην ηλικία, οι οποίοι έπαιρναν κατευθύνσεις από τον προπονητή Καρατζά και τους μεγαλύτερους μέσα στην ομάδα. Έτσι είχαμε σχηματίσει ένα πολύ όμορφο σύνολο, το οποίο και τοποθετώ το καλύτερο στην ποδοσφαιρική μου πορεία».

«Περισσότερα ευχαριστώ στην παλαιότερη διοίκηση από τον Σπανό»

Το έφερε η συζήτηση και για τις διοικήσεις που αγάπησε περισσότερο ο Βαγγέλης Σπανός, ο οποίος και μας μίλησε για την προτίμησή του: «Ευχαριστώ προ πάντων την παλαιότερη διοίκηση, με την οποία είμαστε μαζί πολλά χρόνια, δεθήκαμε σε ένα οικογενειακό κλίμα, είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους. Θα ονομάσω λοιπόν τον Βασίλη Ροδόπουλο, τον Θεοδόση Χηνή, τον Γιώργο Τζανέτο…»

«Φεύγω αλλά θα είμαι …παρών»

Στην ερώτηση αν φεύγοντας από την ομάδα της Ροδιάς έχει παράλληλα αποφασίσει να κρεμάσει και τα παπούτσια του, αυτό δεν το ξεκαθάρισε εντελώς ο Σπανός, απαντώντας περισσότερα …διπλωματικά.

«Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να αγωνίζομαι στην …μικρή Γ΄ κατηγορία, χωρίς πολλές – πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με προπονήσεις κατά …βούληση, με επίσημα παιχνίδια τα πρωινά της Κυριακής.

Δεν το κρύβω ότι παρά τα …χρονάκια μου έχω προτάσεις από σωματεία της Β΄ κατηγορίας, που με έχουν βάλει σε πειρασμό, αφού μου προσφέρουν ακόμα μια ευκαιρία να επεκτείνω την ποδοσφαιρική μου θητεία.

Προσωπικά αισθάνομαι ακόμα δυνατός, προπονούμαι και κάνω καλή ζωή κι αν το πάρω απόφαση, μπορώ να παίξω κάποια χρονάκια ακόμα.

Φυσικά θα αποχωρήσω με την πρώτη όταν καταλάβω ότι από πρωταγωντικούς ρόλους, τείνω να κατευθυνθώ στην μετριότητα.

Εύχομαι στην Φλόγα Ροδιάς γρήγορη επιστροφή στην Β΄ κατηγορία και υγεία σε διοίκηση και συμπαίκτες».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr