background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου

Με τον τελευταίο φετινό αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν του Ιστιοπλοϊκού Ναυτικού Ομίλου Αιγίου, που όπως κάθε χρόνο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Η διαδρομή ήταν συνολικής απόστασης 16 μιλίων με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Νικόλαο, στην παραλιακή ζώνη Αιγίου. Η εκκίνηση δόθηκε συγχρόνως για όλες τις κλάσεις και τις κατηγορίες τους. Απονεμήθηκαν έπαθλα στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή της γενικής βαθμολογίας σκαφών ORCi, ORC Club καθώς επίσης και στους νικητές των κλάσεων, ανάλογα με τη συμμετοχή.

Μια αγωνιστική περίοδος που ξεκίνησε την Κυριακή 14 Μαϊου με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα της χρονιάς με την επωνυμία “ΔΙΑΚΟΠΤΟ 2023”, διεξήχθη στην περιοχή του Κορινθιακού κόλπου και εντάσσεται στο Αγωνιστικό πρόγραμμα Ανοικτής Θαλάσσης του ΙΝΟΑ, όπως και όλοι οι αγώνες της σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι φέτος ο Ιστιοπλοϊκός Ναυτικός Όμιλος Αιγίου αναβίωσε μετά από 15 χρόνια το “Ράλι Κορινθιακού” το οποίο εντάχθηκε στο Αγωνιστικό πρόγραμμα Ανοικτής Θαλάσσης του ΙΝΟΑ. Ήταν ένα τετραήμερο έντονης δράσης και ξεχωριστών συναισθημάτων για τα πληρώματα που συμμετείχαν σε έναν δύσκολο αγώνα στον οποίο τερμάτισαν έξι σκάφη,


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr