background img
banner
banner

Στο φουλ η προετοιμασία πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Βάρδας

ΑΠΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΑΤΟΣ, ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Πολύ δυνατή η χθεσινή πρωινή προπόνηση του Παναιγιάλειου στην Αβυθο, με τον Νίκο Μανούρα και τον βοηθό του Περικλή Παπαποστόλου να προτρέπουν τους ποδοσφαιριστές σε συνεχή εγρήγορση με πολλές ασκήσεις τακτικής σε ολόκληρο και στο μισό γήπεδο.

Οι μόνιμοι απόντες Παύλος Λιάτος και Κώστας Χάμος θα απουσιάσουν από τις επιλογές του Νίκου Μανούρα, ύστερα από τις επιστροφές των τραυματιών και του τιμωρημένου Κοτσόκολου.

Με μάσκα ο Θοδωρής Λουκάς

Ο τραυματισμός στο πρόσωπο του Θοδωρή Λουκά τον υποχρεώνει να λαμβάνει μέρος με μάσκα στην ομαδική προπόνηση, προφυλάσσοντας έτσι το τραυματισμό του στο πρόσωπο. Ο μελανόλευκος αμυντικός απελευθερωμένος από φόβους τυχόν τραυματισμού, έβγαλε όλο το χθεσινό ομαδικό πρόγραμμα.

Μπήκε και ο Σανδραβέλης

Ο Δημήτρης Σανδραβέλης ξεκίνησε για λίγο ατομικό πρόγραμμα και γρήγορα πέρασε στην «οικογενειακή» προπόνηση, περνώντας έτσι το μήνυμα στον Νίκο Μανούρα ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το Σάββατο με τον ΠΑΟΒ.

Κανονικά ο Αρβανίτης

Όπως προχθές έτσι και χθες ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης λειτούργησε χωρίς πρόβλημα σε όλο το ομαδικό πρόγραμμα, με την επιστροφή του στη δράση να φαντάζει πλέον προσβάσιμη τις επόμενες μέρες.

Και ο Κώστας Κυριακίδης

Το νέο απόκτημα του Παναιγιάλειου από τον Αλμωπό Αριδαίας ο 30χρονος αμυντικός Κώστας Κυριακίδης (στην φώτο με τον Γιάννης Γεωργιάδη) πραγματοποίησε την δεύτερη προπόνησή του με τον Αιγιώτικο Σύλλογο, εισέρχεται έτσι σιγά – σιγά στο πνεύμα των απαιτήσεων της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καζανάς Αιτ/νίας διευθύνει το Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας

Ύστερα από τον χθεσινό ορισμό των διαιτητών, το παιχνίδι στην Αβυθο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και ΠΑΟ Βάρδας θα «σφυρίξει» ο Σπύρος Καζανάς από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.
Βοηθοί του οι: Διονύσης Πλέσσας (Ζακύνθου) και Ελευθέριος Ροκοπάνος (Αιτ/νίας).

Παρατηρητής διαιτησίας η Αθανασοπούλου Σοφία (Μεσσηνίας)

Με εξαίρεση το παιχνίδι Μεσολόγγι – ΑΕΡ Αφάντου που θα γίνει στο Στάδιο Αιτωλικού και θα ξεκινήσει στις 14:00, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 16:00.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr