background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Διατηρείται στην κορυφή ο Απόλλων Αιγίου 4-0 τον Φοίνικα / Ζήρια

ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΤΕΜΕΝΗ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟ

Πριν ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας (αφού απομένουν δυο αγώνες για την ερχόμενη Τετάρτη), με τα χθεσινά αποτελέσματα φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας Απόλλων Αιγίου και Αστέρας Λεοντίου.

Ο μεν Απόλλων επικράτησε στη συνάντηση της Αιγιάλειας 4-0 απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια, ενώ ο Αστέρας Λεοντίου 1-0 σε βάρος του Ηρακλή Πατρών.
Όπως και να έρθουν τα αποτελέσματα των δυο αγώνων που εκκρεμούν για την ερχόμενη Τετάρτη, τίποτα δεν θα αλλάξει στην κορυφή αφού καμιά από τις 4 ομάδες που θα αγωνιστούν, δεν έχουν νίκη.

Στην Αγυιά αρκέστηκαν στο ισόπαλο 1-1 Πανιώνιος / Αχιλλέας και Αστέρας Τέμενης, παρά τις πολλές φάσεις που έγιναν στις αντίπαλες εστίες.

Στα Προσφυγικά ο Αχιλλέας Καμαρών ισοφάρισε 1-1 με παίκτη λιγότερο την ΑΕ Αρόης, απειλώντας και με 9 παίκτες αργότερα μετά την δεύτερη αποβολή. Οι γηπεδούχοι που άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, πήραν τη νίκη 2-1 στο φινάλε του αγώνα σκοράροντας με τον Μάλλιαρη στο 90΄.

Στην Αβυθο οι γηπεδούχοι είχαν την αποβολή του Φιλιππάτου, δέχτηκαν στη συνέχεια το 0-3 από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Απόλλων Αιγίου – Φοίνικας / Ζήρια 4-0

Ενισχυμένος με τις τελευταίες προσθήκες των Χίλα και Μετζάι, ο Απόλλων Αιγίου δεν άφησε αναξιοποίητο το πλεονέκτημα έδρας ούτε και για την 2η αγωνιστική. Μάλιστα σημείωσε νίκη με καθαρό σκορ 4-0 σε βάρος του Φοίνικα / Ζήρια, σκοράροντας στο α΄ ημίχρονο με τον Χίλα (11΄).

Στο β΄ μέρος τα υπόλοιπα γκολ με τους έμπειρους σκόρερς Χάρη Μαρή, Γιώργο Μαρή και Ηλία Λαλιώτη.

Απόλλων: Βουλιέρης, Χερτσέκου(53΄ Σανδραβέλης), Κεφαλονίτης (78΄ Δημόπουλος), Χίλα, Κατσαρός, Τσαμολιάς (67΄ Χούσος), Μετζάι, Χ. Μαρής (67΄ Μητρόπουλος), Λαλιώτης, Γ. Μαρής, Παλαιολογόπουλος (53΄ Παπασούλης).

Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Αναστόπουλος, Χριστόπουλος (60΄ Εργκι), Κουκίδης, Τσάκουλης, Ψυχογιάννης (25΄ λ.τ. Χρυσανθόπουλος (70΄ Αγγελάκης), Γιάνναρος (46΄ Τζουράς), Δαλιάνης, Κακαφώνης, Λούλια, Τέρπος.

ΑΕ Αρόης – Αχιλλέας Καμαρών 2-1

Δεν πρόλαβε να πατήσει στο γήπεδο των Προσφυγικών ο Αχιλλέας Καμαρών και δέχτηκε γκολ από την ΑΕ Αρόης στα 45΄΄ από τον Λόλη.
Δεν έφτανε το γκολ για τον Αχιλλέα, ήρθε και η αποβολή του Κανάγια στο 12΄ για να μείνει έτσι νωρίς με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα των Καμαρών στερώντας αριθμητικά έναντι του αντιπάλου, έφτασε στην ισοφάριση στο 45΄. Ο Παπασπυρόπουλος σούταρε στην αντίπαλη εστία, χέρι αμυντικού σταμάτησε την πορεία της μπάλας και στο πέναλτι που υποδείχθηκε ευστόχησε ο Καρέλας, 1-1.

Το κακό για τον Αχιλλέα συνεχίστηκε και στο 74΄ όταν έχασε με αποβολή και τον Παπασπυρόπουλο.
Η ΑΕ Αρόης έφτασε στη νίκη 2-1 με τον Μάλλιαρη στο 90΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα στο 85΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βούλγαρης πριν φτάσει η μπάλα στην κατοχή του, γύρισε το πόδι του (μάλλον χιαστός) κι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μεντούζ Χύσα που έγινε κάτοχος θα μπορούσε να σημειώσει γκολ, αλλά προτίμησε σε αυτό το κρίσιμο λεπτό να εφαρμόσει το fair play, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας Βούλγαρης έγινε αλλαγή, όμως οι συμπαίκτες του δεν επέστρεψαν την μπάλα στην κατοχή του Αχιλλέα Καμαρών.
Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Παπασπυρόπουλος, Χύσα, Σπανός (59΄ Φίλιας), Ασημακόπουλος, Κανάγιας, Πέτσι, Μπούρδος (73΄ Τσίρος), Λουράκης (85΄ Βαφειάδης), Καρέλας, Μπλάτα (85΄ Καττές).

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Αστέρας Τέμενης 1-1

Παιχνίδι με πολλές εκατέρωθεν ευκαιρίες στο γήπεδο της Αγυιάς, που θα μπορούσαν να αλλάξουν το τελικό 1-1 και να δώσουν τα νίκη σε μια από τις δυο ομάδες.
Ο Αστέρας δεν άφησε αναξιοποίητη την πρώτη του ευκαιρία και προηγήθηκε στο 2΄ με τον Μαυρούλια, ύστερα από την κάθετη πάσα του Τρακαδά.

Το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση, κάποιες φορές με ρίσκο φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο την ομάδα της Τέμενης.
Ο Σκέμπι ήταν αυτός που έφερε με κεφαλιά το παιχνίδι στα ίσα, ύστερα από κόρνερ1-1.

Η αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καραμπούλα στο 62΄ που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μανίκα, δεν άλλαξε τα πράγματα. Οι ευκαιρίες είχαν συνέχεια και για τους δυο αντιπάλους, με τον Αστέρα να χάνει τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν ο Κουτρουμπίνας πλάσαρε άουτ από θέση τετ α τετ στο 92΄.

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Λελούδας (90΄ Παγιός), Μαυρούλιας (74΄ Ολσι), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς (46΄ Μανίκας), Νικολακόπουλος, Βαγγελάτος (80΄ Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλος, Γκιόκα, Π. Κουτρουμπίνας.

Αβυθος – Απόλλων Εγλυκάδας 0-3

Χωρίς γκολ το α΄ ημίχρονο στο γήπεδο της Αβύθου και η επανάληψη βρήκε την γηπεδούχο Άβυθο να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 58΄, μετά την αποβολή του Φιλιππάτου.
Ο Απόλλων Εγλυκάδας άνοιξε το σκορ με τον Δικαίο στο 65΄, σημειώνοντας στη συνέχεια το 2-0 με τον Ράμα και το 3-0 με τον Γ. Μπαλάσκα.
Αβυθος: Παναγιωτόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Λαμπίρης (90΄ Σπηλιωτόπουλος), Χρ. Χριστόπουλος (74΄ Κουμπέτσος), Παπαδιονυσίου, Ψηλός (86΄ Γεωργόπουλος), Σταματόπουλος (86΄ Κανελλής), Καρβέλας (90΄ Χυτήρης), Φιλιππάτος, Ευθυμίου, Βλαχοσωτήρος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr