background img
banner
banner

Mε οπαδούς της την Κυριακή στο Αίγιο η ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ NATIONAL LEAGUE 2 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Αρχίζει την επόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής (National League 2) και αναμφίβολα ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της πρεμιέρας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Ο “νεοφώτιστος” στην κατηγορία Αστέρας Τέμενης θα υποδεχθεί στις 5μμ ένα από τα – θεωρητικά τουλάχιστον – φαβορί για άνοδο, την ιστορική Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας μπήκε στα πλει οφ ανόδου την περυσινή σεζόν αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος και να “σφραγίσει” το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική. Φέτος θα προσπαθήσει εκ νέου μετά και την ενίσχυση του έμψυχου υλικού από παίκτες με εμπειρία από την κατηγορία που προστέθηκαν στην “παλαιά φρουρά” που αποτελούν οι Μοσχοβάκης, Νικολάου, Βανδώρος, Γκόβας, Μαναβόπουλος, Κούτρας και Αργυρόπουλος.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι Γιαννικόπουλος, Σαλάι, Μανωλάκης, Μπαλής, Καλογιάννης και Χρυσανθόπουλος. Στον πάγκο παρέμεινε ο Γιάννης Καλλίγας με συνεργάτες τους Νίκο Μενούνο, Μάρκο Μυκωνιάτη και Νίκο Ξούλο.

Αν και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση η ομάδα της Πάτρας θα έχει σίγουρα φιλάθλους στο πλευρό της όπως γίνεται πάντα όταν αγωνίζεται, όχι μόνο στο Αίγιο, αλλά και σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Τις προηγούμενες φορές που έπαιξε με τον Κεραυνό και τον Ήφαιστο/Αχιλλέα είχαν έρθει περισσότεροι από 50, αριθμός που αναμένεται πάνω – κάτω να είναι ο ίδιος και την Κυριακή. Μάλιστα χθες, επικοινώνησε με ανθρώπους της διοίκησης του γηπεδούχου Αστέρα Τέμενης ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αιγίου Βασίλης Ροδόπουλος για τα διαδικαστικά που, ως είθισται, ακολουθούνται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πρώτο που γίνεται ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι απόλυτα φυσικό αφού ο Αστέρας Τέμενης τα πρώτα χρόνια από την ίδρυσή του και μέχρι την απενεργοποίηση του τμήματος μπάσκετ δεν είχε παίξει πιο πάνω από τη Β΄ ΕΣΚΑ-Η.

Το κλειστό αναμένεται να είναι γεμάτο από τους αιγιώτες φιλάθλους με τη γενική είσοδο να είναι στα 3€, όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για φέτος, ενώ φυσικά δωρεάν θα είναι η είσοδος για τους κατόχους καρτών διαρκείας. Για το μεγάλο παιχνίδι η διοίκηση του Αστέρα Τέμενης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του πρωταθλήματος της National League 2, όπου βρίσκει την ομάδα μας στην παρθενική της παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Την Κυριακή (22/10), στις 17:00, η ομάδα μας σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου την ισχυρή και ιστορική Παναχαϊκή. Με την δυναμική σας παρουσία έχουμε καταφέρει ακατόρθωτα πράγματα τα τελευταία 6 χρόνια, και μόνο αυτή θα μας δώσει την δυναμική να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία των εθνικών κατηγοριών. Η γενική είσοδος θα είναι στα 3€, όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας για φέτος, ενώ φυσικά δωρεάν θα είναι η είσοδος για τους κατόχους καρτών διαρκείας. Σας περιμένουμε να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr