background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Η Αιγείρα / Ακράτα 2-1 τον Αετό Ρίου και στην 5η θέση

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2-1 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν συνοδεύτηκε με ουσία η υπεροχή της Αιγείρας / Ακράτας, που αγχώθηκε να κάμψει την αντίσταση του Αετού Ρίου. Στο 86΄ λύτρωσε τους γηπεδούχους το γκολ του Λέση.
Στα Καλάβρυτα καλύτερη η ΑΕΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη 2-1 την Θύελλα Αιγίου.

ΑΕ Καλαβρύτων – Θύελλα Αιγίου 2-1

Πρώτη νίκη για την ομάδα των Καλαβρύτων απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, που προηγήθηκε στο 16΄ με τον Κουνάβη ύστερα από κόρνερ του Μαρδά.
Οι γηπεδούχοι που έψαχναν απεγνωσμένα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ανέβασαν …στροφές με την πάροδο του χρόνου, είχαν δοκάρι σε φάουλ του Σαλάι και ισοφάρισαν πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Η ισοφάριση 1-1 ήρθε από πάσα του Ντολάνι στον Γιώργο Τσαβαλά στο 44΄ , που είχε καλή ευκαιρία νωρίτερα, βάζοντας έτσι με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια τους γηπεδούχους, αλλά και για τη συνέχεια του αγώνα.

Αποβάλλεται ο Μακρυγιαννάκης

Καλύτερη η ΑΕ Καλαβρύτων στο β΄ ημίχρονο, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σταύρο Τσαβαλά στο 60΄ και δοκάρι με τον Σκιαδά στο 71΄.
Νωρίτερα η Θύελλα βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Μακρυγιαννάκης στο 64΄.

Ο Ντολάνι το 2-1

Είχε τα πλεονεκτήματα για να αναζητήσει ένα ακόμα γκολ η ομάδα των Καλαβρύτων και αυτό ήρθε στο 77΄ από τον Ντολάνι.
Από δημιουργός στο γκολ του Γ. Τσαβαλά, ο Μιγκέλ Ντολάνι έγινε εκτελεστής στο 77΄. Πέτυχε το 2-1, χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στα Καλάβρυτα.
ΑΕ Καλαβρύτων: Λέσης, Σαλάι, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Ρετζίνο (62΄ Καυγάς), Μητρόπουλος (94΄ Φλογεράς), Γ. Τσαβαλάς (92΄ Αχ. Δαφαλιάς), Στ. Τσαβαλάς, Ντολάνι.
Θύελλα Αιγίου: Μεντζελόπουλος, Αποστολόπουλος (66΄ Νικολακόπουλος), Σωτηρόπουλος, Μαρδάς, Ραυτόπουλος, Κουρτάκης, Μυλωνάς (46΄ Νικολάου), Διαμαντόπουλος (80΄ Ιατρόπουλος), Κουνάβης (46΄ Μακρυγιαννάκης), Γκοτσόπουλος, Τσέλα.

Αιγείρα / Ακράτα – Αετός Ρίου 2-1

Δεν είχε ευστοχία στις τελικές της προσπάθειες η Αιγείρα / Ακράτα και φλερτάριζε με την ισοπαλία κόντρα στον Αετό Ρίου, για να έρθει η λύτρωση στο 86΄ 2-1 ο Λέση.
Από κόρνερ του Λαμπρόπουλου ξεκίνησαν και τα δυο γκολ της Αιγείρας / Ακράτας, με τον Καραχάλιο να έχει ανοίξει το σκορ στο 28΄, πριν ισοφαρίσει προσωρινά ο Κατσιούρας 1-1 στο 34΄.
Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 15΄ ο Δημήτρης Μητρόπουλος, με τον Αγγελο.
Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Νικολόπουλος (80΄ Οικονομόπουλος), Καραχάλιος, Λέση, Μαχαίρας, Κουτρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Δ. Μητρόπουλος (15΄ λ.τ. Αγγ. Μητρόπουλος), Κυρίκος, Οικονόμου.

Υψώνει τείχος στην κορυφή ο Αρης 3-0 τον ΑΠΣ Πάτραι

Πρωταγωνιστής στο γήπεδο των Προσφυγικών ο Αρης και πρωταγωνιστής των νικητών με τρία γκολ ο Μίλτος Μητρόπουλος, πήραν αυτό που τους άξιζε από το υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής.
Ο Αρης φόρεσε τα …καλά του για να φτάσει με σχετική ευκολία στην καθαρή νίκη 3-0 απέναντι στο Πάτραι, που δεν μπορούσε να βρει τις απαντήσεις.
Ο Μητρόπουλος όλα τα γκολ στο 11΄, στο 53΄ με πέναλτι και στο 73΄ με φάουλ.

Ο Αχαϊκός 2-2 άντεξε κι απέναντι στον Κεραυνό

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει φέτος ο Αχαϊκός. Αυτή τη φορά στέρησε από τον Κεραυνό την κατάληψη της 2ης θέσης, ισοφαρίζοντας δυο φορές τα γκολ που είχε πετύχει η ομάδα του Αγίου Βασιλείου.

Ο Πήγασος με δέκα παίκτες 1-0 τη Νίκη Προαστείου

Την δυσάρεστη ήττα γνώρισε η Νίκη Προαστείου από τον Πήγασο, ο οποίος προηγήθηκε με τον Παπαδημητρακόπουλο στο 21΄. Στο ημίωρο αποβλήθηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μπεγουλακίου Αποσκίτης, χωρίς όμως να αλλάξει το προβάδισμα του Πήγασου μέχρι το φινάλε.

Με πέναλτι του Χούσα στο 88΄ ο Εθνικός 2-1 τον Δαβουρλή

Χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Ανδρέα Χούσα στο 88΄ για να εξασφαλίσει ο Εθνικός τη νίκη απέναντι στον Δαβουρλή.
Είχε προηγηθεί ο Εθνικός με τον Παναγόπουλο 1-0 και ακολούθησε η ισοφάριση 1-1 με αυτογκόλ του Νικολόπουλου πριν έρθει η νίκη των γηπεδούχων με τον Χούσα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr