background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Προετοιμάζεται για το Αργος ο Παναιγιάλειος

ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ

Η γιορτή, γιορτή, αλλά και η προπόνηση, προπόνηση. Του Αγίου Νικολάου ξημέρωσε σήμερα και ανάμεσα στο πλήθος των εορταζόμενων βρίσκεται και ο προπονητής του Παναιγιάλειου Νίκος Μανούρας.

Ιδιαίτερα τυπικός με τις υποχρεώσεις της ομάδας ο κόουτς των μελανόλευκων, θα ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας, με καθημερινές προπονήσεις και την πρωινή του Σαββάτου πριν το ντέρμπι στο Αργος. Πόσο μάλλον όταν είχε δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές Δευτέρα και Τρίτη.

Εκτός από τον προπονητή, στον Παναιγιάλειο την ονομαστική τους εορτή έχουν επίσης: Το μέλος της διοίκησης Νίκος Μαραγκός, αλλά και ο τερματοφύλακας Νίκος Μαυρούλιας. Η στήλη τους εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες.

Μοναδικός απών ο Βασίλης Μαυρόπουλος με Παναργειακό

Τα προβλήματα για το παιχνίδι στο Αργος επικεντρώνονται σε ένα και είναι αυτό του μεσοαμυντικού Βασίλη Μαυρόπουλου, ο οποίος πάλι συμπλήρωσε κάρτες και δεν υπολογίζεται στο ρόστερ της αποστολής.

Σταθερά αισιόδοξος στα θετικά αποτελέσματα ο Νίκος Μανούρας

«Παραμένουμε αήττητοι για 11 αγωνιστικές, έχουμε στην Αβυθο μόνο νίκες 7Χ7 και πρώτοι δεν είμαστε», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο προπονητής του Παναιγιάλειου. Πάντως και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναργειακό, ο κόουτς διατηρεί αισιοδοξία για την διατήρηση τουλάχιστον του αήττητου, ενώ περιμένει όπως όλοι οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου την θετική έκβαση της ένστασης κατά της Μαρκό, για το κύρος του μεταξύ τους αγώνα.

Πάνε κι έρχονται οι ομάδες στη «δίνη» του υποβιβασμού

Είναι τώρα δέκα ομάδες στον 3ο όμιλο, που …στριφογυρίζουν γύρω από την κόκκινη γραμμή, αλλάζοντας θέσεις και διάθεση ανάλογα με το που έχουν βρεθεί το απόγευμα της κάθε Κυριακής.
Από τον τελευταίο «διψήφιο» με 14 βαθμούς ΑΟ Πυλίου που βρίσκεται στην 15η θέση, η διαφορά από την 6η της βαθμολογίας Θύελλα Ραφήνας είναι μόλις επτά βαθμοί. Μια διαφορά που μπορεί να φαίνεται μεγάλη, ποτέ όμως μη ανατρέψιμη και περισσότερο από τα άλλα σωματεία που κατέχουν υψηλότερες θέσεις και με μικρότερες αποστάσεις από την ζώνη παραμονής.

Τρανταχτό παράδειγμα για το πώς μπορεί να αλλάξουν πράγματα σε όλες τις βαθμολογικές θέσεις, είναι η Ελλάς Σύρου που μέχρι να ηττηθεί από τον Παναιγιάλειο, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες, όταν οι ομάδες «δορυφόροι» της έχαναν πολύτιμους βαθμούς.

Κάπως έτσι και με έναν τέτοιο τρόπο η ομάδα της Σύρου ξέφυγε από τη μειονεκτική θέση που βρισκόταν και είναι έτοιμη τώρα να παλέψει για να αποφύγει το πισωγύρισμα.

Βλέπουν τη νίκη κατά του Παναιγιάλειου σκαλοπάτι για την κορυφή στον Παναργειακό

Στην 5η θέση έχει βρεθεί ο Παναργειακός, σε μια βαθμολογική συγκομιδή 24 βαθμών για τους οποίους σημαντικό ρόλο έχει παίξει η αήττητη έδρα του με πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες, στις οποίες δεν είχαν σημειωθεί και τέρματα. Με τον Αστέρα Βάρης 0-0 και το ίδιο με την Μύκονο. Εχει επικρατήσει σε βάρος: της Κορίνθου 1-0, της Ελλάς Σύρου 2-0, της Μαρκό 2-1, του Μεσολογγίου 3-0 και του Πανελευσινιακού 2-0.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr