background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ – PRE LEAGUE: Δύσκολη νίκη του Α.Ο. Αιγιαλέων επί του Πανερυθραϊκού (3-2)

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΙΣΟΒΑΘΜΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΘΕΣΗ

Το παιχνίδι του Α.Ο. Αιγιαλέων στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου με τον ουραγό Πανερυθραϊκό, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Pre League των Ανδρών, στα χαρτιά ήταν εύκολο για την αιγιώτικη ομάδα αλλά στην πράξη αποδείχθηκε το εντελώς αντίθετο.

Τελικά, έστω και στο τάι μπρέικ επικράτησε 3-2 σετ  και έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, έχασε όμως ένα βαθμό που ίσως αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι οφ. Πλέον ισοβαθμεί με τον Άρη στους 14 βαθμούς τον οποίο αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη σε καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι.

Η αιγιώτικη ομάδα πήρε πολύ εύκολα τα δύο πρώτα σετ και μάλλον επαναπαύτηκε. Μάλιστα στο δεύτερο προηγήθηκε με 10-0 απέναντι στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας που σε εννέα αγωνιστικές είχε μόλις ένα βαθμό και θα χρειαστεί ένα μεγάλο «θαύμα» προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων προηγήθηκε με 2-0 (25-19, 25-14) αλλά με την ίδια ευκολία πήραν τα δύο επόμενα σετ (25-16, 25-17) και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 17-15 και πήραν τουλάχιστον τους δύο βαθμούς και η ομάδα της Νέας Ερυθραίας τον δεύτερο βαθμό της για φέτος.

Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα σίγουρα έχουν επηρεάσει την απόδοσή της και σε αυτό αναφέρθηκε και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Ο Λιβαθηνός δεν αγωνίστηκε καθόλου, οι Βασιλάκος, Γεωργάτος επέστεψαν μετά από καιρό χωρίς να είναι έτοιμοι 100% ενώ συνεχίζει να είναι εκτός ο Σαλαβασίδης λόγω προβλήματος στη μέση.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου Φλοίσβος και Άρης νίκησαν εκτός έδρας Πανιώνιο και Ηρακλή αντίστοιχα με 0-3 σετ. Η 10η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι ΟΦΗ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Σοάρες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Δασκαλόπουλος, Γεωργάτος, Μαυραγάνης, Βασιλάκος / Σύρος (λ), Καραγεώργος (λ), Πομώνης, Πατρινός

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Ουτζής): Μπάος, Καβαρινός, Μάρκου, Τασάκος, Ρεστέμης, Δημητούλης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Παπαδόπουλος, Δορδοκίδης.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: “Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα”

Ανακουφισμένος με τη νίκη εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Α.Ο. Αιγιαλέων, ο οποίος στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. “Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, όπως είναι άλλωστε το τελευταίο διάστημα λόγω των απουσιών. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν αναγκαστικά λόγω της μορφής που πήρε το ματς ενώ φάνηκε και η απουσία του Λιβαθηνού. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη που μας διατηρεί μέσα στους στόχους μας. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια και στο  τέλος θα κάνουμε ταμείο”, τόνισε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr