background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Επανέφερε τα χαμόγελα στους οπαδούς του ο Παναιγιάλειος

ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ

Με ευρεία νίκη 5-1 απέναντι στον Πανελευσινιακό ταίριαξε τα 97α γενέθλιά του ο Παναιγιάλειος. Οι μελανόλευκοι παρουσιάστηκαν «ανεβασμένοι» συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια σε Βάρδα με ΠΑΟΒ και Πάτρα με την Θύελλα, σκορπίζοντας πάλι τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στους φιλάθλους τους, που αψήφησαν το κρύο και στάθηκαν στο πλευρό τους, ξεχνώντας τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα

Το γήπεδο άλλαξε όψη κάποια στιγμή με την επιτυχία των γκολ του Παναιγιάλειου οι φίλαθλοι σήκωσαν ένα τεράστιο πανό που έπιανε όλη την κερκίδα, ενώ παράλληλα στα πέριξ του γηπέδου άναψαν πυρσοί δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Πήρε φωτιά πάλι η κορυφή

Οι χαμένοι βαθμοί που είχαν: Κόρινθος, Ρόδος και Θύελλα Ραφήνας, μείωσαν τις αποστάσεις που χωρίζουν τις ομάδες της κορυφής και φούντωσε εκ νέου το ενδιαφέρον για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Στους τρεις βαθμούς ακολουθούν την Κόρινθο οι ομάδες Ρόδος και Παναργειακός, ενώ πιο πίσω η Ραφήνα απέχει 6 βαθμούς και 7 ο Παναιγιάλειος.

Μαίνεται η μάχη στη ζώνη υποβιβασμού

Κάθε εβδομάδα μετά από κάθε αγωνιστική όλο και διαφοροποιούνται θέσεις και αποστάσεις των σωματείων που βρίσκονται μέσα και έξω από την ζώνη κινδύνου.
Την προηγούμενη Κυριακή ευνοήθηκαν με τις νίκες τους Μαρκό και Ιάλυσος, αλλά υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για να υπάρξει καθησυχασμός.

Ρεπό σήμερα ο Παναιγιάλειος

Χωρίς προβλήματα η χθεσινή μίνι προπόνηση αποθεραπείας, δεν θα λείψουν όμως τα προβλήματα στον Παναιγιάλειο για το παιχνίδι στην Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου.
Ο Κοτσόκολος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές από το παιχνίδι στην Βάρδα, ενώ παραμένει τραυματίας ο Κοντοχρήστος.
Σήμερα υπάρχει ετο καθιερωμένο ρεπό και από αύριο η προετοιμασία για το ματς στη Ρόδο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr