background img
banner
banner

Η «θυελλώδης» πορεία 20 χρόνων από την Θύελλα Αιγίου | ΦΩΤΟ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ «ΕΣΠΕΡΟ»

Σε ένα πανοραμικό περιβάλλον που είχαν δημιουργήσει οι άνθρωποι της Θύελλας στο Πανόραμα, στο κέντρο εκδηλώσεων «Εσπερος», η αίθουσα κατακλείστηκε από όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής Θύελλας Αιγίου, τους γονείς και τη διοίκηση που δεν περίμενε τόσο πλήθος κόσμου και τόσο μεγάλη επιτυχία σε αυτή την εορταστική εκδήλωση.

Μια ξεχωριστή γιορτή που συν τοις άλλοις είχε να παρουσιάσει τα 20 χρόνια μιας θαυμαστής πορείας του Αιγιώτικου σωματείου, που μπορεί αποδεδειγμένα να καυχιέται για την αξιοποίηση των ταλέντων και τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών της σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Κυριάκος Αθανασίου: «Ισχύς εν τη ενώσει»

Ο μόνιμος στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Κυριάκος Αθανασίου, που μετά το πέρασμά του από τον Παναιγιάλειο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ευχαρίστησε το πολυπληθές κοινό για την τιμή με την παρουσία του, υποσχόμενος ένα υπέροχο γιορτάσι μέχρι το πρωί.

Χαριτολογώντας μεταξύ άλλων είπε ότι θα πάρει τα κλειδιά και θα ανοίξει την πόρτα εξόδου το …πρωί.

Φυσικά τόνισε την ιδιαιτερότητα που παρουσίαζε η συγκεκριμένη εκδήλωση με την κοπή της πίτας, αφού συνέπιπτε με την 20χρονη παρουσία του τοπικού σωματείου στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων ο προπονητής της Θύελλας είπε: «Είμαστε εδώ από το 2004 και εύχομαι μετά από εμάς να βρεθούν άλλοι να προσφέρουν τα κατάλληλα αθλητικά και κοινωνικά εφόδια στα παιδιά.

Ενωμένοι πάντα όπως σήμερα που είμαστε όλοι εδώ. Προπονητές, παιδιά, γονείς.»

 

Στη συνέχεια παρουσίασε το ΔΣ, από το οποίο απουσίαζε με σοβαρό πρόβλημα ο πρόεδρος Γιώργος Παξιμάδης. Τιμές απενεμήθησαν και στον επί σειρά ετών γιατρό της ομάδας Γιώργο Αρβανίτη, ο οποίος τι άλλο να ευχόταν από υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ο Αθανασίου καλωσόρισε τον πρωταθλητή ποδηλάτη Χρήστο Τσερεντζούλια, βοηθό δημάρχου επί όλων των δραστηριοτήτων και εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητικών Εκδηλώσεων.

Επίσης τον παπα-Γιάννη που πραγματοποίησε Θεία Λειτουργία και ευχήθηκε στο σωματείο καλά αποτελέσματα και μετά από τόσα χρόνια παρουσίας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το έργο της στον αθλητισμό, που προσφέρει δύναμη και κοινωνικούς προσανατολισμούς.

Οι βραβεύσεις

Πρώτη βράβευση της Θύελλας για τον Δημήτρη Κουρτάκη, ο οποίος πέρασε στο Πανεπιστήμιο Θράκης με 17300 μόρια και με ειδικότητα Μοριακή Βιολογία. Το βραβείο παρέλαβε ο αδελφός του Μιχάλης που ήδη αγωνίζεται στην μεγάλη ομάδα, από τον Χρήστο Τσερεντζούλια. Ο εκπρόσωπος του δήμου Αιγιάλειας αφού συγχάρηκε την Θύελλα για την μακρόχρονη μέχρι τώρα πορεία της συμπλήρωσε: «Γνωρίζω τον Κυριάκο από το 2002 σαν ποδοσφαιριστή και παρακολουθώ πάντα την Θύελλα Αιγίου.»

 

 

Βραβείο από τον αντιπρόεδρο Χρήστο Ρήγα στον πρώην μελανόλευκο Νίκο Διαμαντόπουλο, για τα εννέα χρόνια προσφοράς του στην ομάδα που είπε: «Να είμαστε όλοι καλά να βραβεύουμε τα ποδιά στο άθλημα και στην πρόοδο. Εύχομαι να συνεχίσουμε δυνατά όπως όλα τα χρόνια, πάντα με απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο και στο επιτελείο του, που θα τα καταφέρουν όπως έκαναν πάντα».

Η γενική γραμματέας Αγγελική Δρακοπούλου βράβευσε τον Μιλτιάδη – Δανιήλ Ράμμο για την 11χρονη προσφορά του στην ομάδα σαν παίκτης και προπονητής, που είπε: «Να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που μας δίνουν τόσα χρόνια. Συνεχίζουμε με επιτυχίες, αλλά και αποτυχίες, αφού μέσα από αυτές μαθαίνουμε».

Ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Αρβανίτης βράβευσε τον Φιλήμονα Μακρυγιαννάκη για τα 12 χρόνια προσφοράς του. Ο τελευταίος ευχαρίστησε προπονητή και διοίκηση για την στήριξη που του έτυχε όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας: «Υγεία σε όλους τους αθλητές της Αχαΐας, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να παλεύουν για τους στόχους τους.»

Τέλος από την πρόεδρο Μαρία Δρακοπούλου για την 19χρονη υπηρεσία του στην Θύελλα, βραβεύτηκε ο Τάσος Σωτηρόπουλος που τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον Κυριάκο Αθανασίου για το …κάτι παραπάνω (όπως είπε) που διαθέτει και με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να λέει: «Το 70% το χρωστάω στους γονείς μου και το 30% στον προπονητή και τα παιδιά της Θύελλας. Αν και δεν τα πάμε καλά φέτος, είμαστε εδώ και για τα δύσκολα.»

Στη συνέχεια ακολούθησε λαχειοφόρος με δώρο σε όλα τα τμήματα της ομάδας, καθώς και δώρα για τους γονείς.
Το γλέντι συνεχίστηκε πραγματικά μέχρι πρωίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr