background img
banner
banner

Ετοιμάζουν ήδη… απόβαση στην Αθήνα την Τρίτη

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Ο κύβος ερρίφθη για το παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης και οι αγρότες της Αιγιάλειας ήδη αποφάσισαν να δώσουν βροντερό «παρών». Η απόφαση για τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου ελήφθη στην τρίωρη σύσκεψη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στη Νίκαια της Λάρισας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας.

Στο μπλόκο του Αιγίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, σύσκεψη και ομόφωνα αποφασίστηκε συμμετοχή στην πανελλαδική, παναγροτική συγκέντρωση της Τρίτης, στην οποία τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα αναμένεται να μπλοκάρουν το κέντρο της πρωτεύουσας.

Ενίσχυση του μπλόκου  με αγρότες και από άλλες περιοχές

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός της παλαιάς εθνικής οδού στο Αίγιο στο ύψος της γέφυρας Σελινούντα και όχι μπλόκο στη νέα εθνική όπως προηγούμενες ημέρες ωστόσο η μαζικότητα ήταν εμφανής. Μάλιστα, το μπλόκο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου ενίσχυσαν και φορείς που διοργανώνουν το  συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο, όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, ενώ το «παρών» στο μπλόκο του Αιγίου έδωσαν μέλη και ο πρόεδρος Δημήτρης Καραμάνης, του Αγροτικού Συλλόγου Νεμέας.

Δρομολογούνται λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους αγρότες στην Αθήνα

Ήδη, από πλευράς Α.Σ.Α. καταγράφονται ονόματα ενδιαφερόμενων να συμμετάσχουν στη μεγάλη κινητοποίηση της Τρίτης στην Αθήνα, καθώς πρόκειται να γίνει μαζική μετάβαση με λεωφορεία. Επιπλέον, η διοίκηση του Αγροτικού Συλλόγου βρίσκεται σε συνεννόηση με άλλους αγροτικούς συλλόγους της Δυτικής Ελλάδας, καθώς το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας, είναι τεράστιο.

Όπως ξεκαθάρισαν στο Protionline.gr τα μέλη της διοίκησης του Αγροτικού Συλλόγου, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και κάθε βράδυ θα γίνεται αποκλεισμός του δρόμου. Επίσης έκαναν γνωστό ότι οι αγρότες θα συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο στην πλατεία, καθώς επίσης και ότι για τη Δευτέρα προετοιμάζουν μία άλλη κινητοποίηση σε τοπικό επίπεδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και από πλευράς Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιαλείας έχει τονιστεί ότι μέλη του θα μεταβούν στην Αθήνα την Τρίτη προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr