background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανατροπή στις καθυστερήσεις ο Αχιλλέας 2-1 τον Φοίνικα / Ζήρια

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ / ΑΧΙΛΛΕΑ

Στο γειτονικό ντέρμπι στο γήπεδο Καμαρών, ήταν τέτοια η εξέλιξη και το χιτσκοκικό φινάλε, που δεν περίμενε ούτε ο πλέον αισιόδοξος φίλαθλος του Αχιλλέα. Ο Φοίνικας / Ζήρια είχε προηγηθεί από το 3΄ και μέχρι ενός σημείου έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, το οποίο όμως του …ξέφυγε στις καθυστερήσεις, όπου σημειώθηκε η ανατροπή 2-1 του Αχιλλέα.

Μεγάλης σημασίας νίκη για την ΑΕ Αιγίου 2-1 στις καθυστερήσεις τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Στο φινάλε του αγώνα της Ροδιάς ο Αστέρας Λεοντίου «πλήγωσε» τον Απόλλωνα Αιγίου σημειώνοντας το γκολ της νίκης 1-0.

Ο Ηρακλής είχε το 2-0 σε βάρος της Αβύθου που απλά μείωσε στο τελικό 1-2 με τον Ευθυμίου.

Σπουδαία και η νίκη της ΑΕ Αρόης για την παραμονή της 2-1 τους Πετεινούς.

Ο Απόλλων Εγλυκάδας …πάτησε στα αμυντικά λάθη του Αστέρα και με δυο γκολ στο πρώτο ημίωρο καθάρισε το παιχνίδι στην Τέμενη.

Η Πάτρα 2005 είχε το σκορ της αγωνιστικής 5-0 και το εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Αίαντα.

Αχιλλέας Καμαρών – Φοίνικας / Ζήρια 2-1

Ο Φοίνικας / Ζήρια είχε αγκαλιάσει τη νίκη στις Καμάρες, όχι όμως πολύ …σφιχτά. Στις καθυστερήσεις δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ραμαντάνη στο 95΄ και στο 97΄ την ήττα από το εύστοχο πέναλτι του Μπαλαφούτη, που είχε κερδίσει ο Μπούρδος από τον Κουκίδη. Νωρίς το προβάδισμα για τον Φοίνικα / Ζήρια με τον Τέρπο να σκοράρει στο 3΄, ύστερα από κόρνερ του Καυγά και κεφαλιά πάσα του Γ. Καραΐνδρου. Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν καλύτερα τους χώρους και έχοντας το γκολ, διατηρούσαν σε οργάνωση την άμυνά τους.

Ο Αχιλλέας πήρε με τον χρόνο την εδαφική υπεροχή και άρχισε να γίνεται επικίνδυνος μετά την 25λεπτη διακοπή από τον διαιτητή Γιώργο Παπαδόπουλο, αφού τα πνεύματα είχαν οξυνθεί υπέρ το δέον. Με την ισοφάριση του Αχιλλέα τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Βαρελάς και στο πέναλτι που ακολούθησε ήταν ο Ραυτόπουλος που υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων, αφού είχαν πραγματοποιηθεί όλες οι αλλαγές από τον Θανάση Νταγιούκλα.

Αχιλλέας: Μερκούρης, Μούκας, Χύσα, Σπανός, Ασημακόπουλος (80΄ Λουράκης), Κανάγιας (63΄ Βαφειάδης), Πέτσι (85΄ Μπαλαφούτης), Ραμαντάνης, Μπούρδος, Καρέλας (46΄ Τσίρος), Τσαμτσούρης.

Φοίνικας /Ζήρια: Βαρελάς, Φίλιας (46΄ Εργκι), Φραντζής, Κουκίδης, Χρυσανθόπουλος, Γλωσσίδης (46΄ Ραυτόπουλος), Νικολακόπουλος, Γ. Καραΐνδρος (77΄ Ψυχογιάννης), Δ. Καραΐνδρος, Καυγάς (83΄ Βεΐζι), Τέρπος (87΄ Αναστόπουλος)

ΑΕ Αιγίου – Πανιώνιος / Αχιλλέας 2-1

Το ήθελε πολύ το παιχνίδι η ΑΕ Αιγίου, το έδειξε από το α΄ ημίχρονο που είχε δοκάρι με τον Δαλιάνη στο 27΄ και το κατέκτησε με έναν απρόβλεπτο τρόπο. Ο Μπάσα άνοιξε το σκορ 1-0 στο 79΄ από την ασίστ του Εριόλ Αϊντίν. Φάνηκε ότι έτσι θα λήξει το παιχνίδι, όμως στο 88΄ ο Πανιώνιος / Αχιλλέας ισοφάρισε 1-1 με το πέναλτι του Γκλαβά (χέρι Γεωργακόπουλος). Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και αυτό πιστοποίησε στο 93΄ ο Τζιαντομένικο, με ένα εκπληκτικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση, που χάθηκε η μπάλα στην εστία του Καραμπούλα για το 2-1.

ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης (95΄ Λάμκα), Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος (95΄ Κωστόπουλος), Δαλιάνης (95΄ Τίκο), Σανδραβέλης (46΄ Γκραικιώτης), Τζιαντομένικο, Μπάσα.

Ηρακλής – Αβυθος 2-1

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ηρακλής προηγήθηκε 2-0 και αυτή η διαφορά των δυο τερμάτων αποδείχτηκε αρκετή για να κάμψει την αντίσταση της Αβύθου. Ο Ευθυμίου μείωσε σε 1-2 για την Αβυθο, που δεν παρουσίασε το πολύ καλό πρόσωπο που είχε σε άλλα παιχνίδια.

Αβυθος: Χατζηάι, Ρόζος (68΄ Σταματόπουλος), Βλαχοσωτήρος (46΄ Γ. Χριστόπουλος), Χρ. Χριστόπουλος, Φιλιππάτος, Χρυσανθόπουλος, Ψηλός (75’ Σκανδάμης), Κουμπέτσος, Πολυχρονόπουλος (46΄ Μποδιώτης), Ευθυμίου, Κανελλής (68΄ Χυτήρης).

Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Λεοντίου 0-1

Ο Μπαλασόπουλος δεν συμφωνούσε με τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο της Ροδιάς που πίστευαν ότι το παιχνίδι θα έληγη 0-0. Ήταν αυτός που καταδίκασε σε ήττα τον Απόλλωνα Αιγίου στο 90΄, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, τον Αστέρα Λεοντίου.

Απόλλων: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος (74΄ Παπασούλης), Ράνγκα, Κατσαρός, Τρακαδάς, Τσαμολιάς, Τίτο (83΄ Κεφαλωνίτης), Σανδραβέλης (62΄ Χίλα), Λαλιώτης, Παλαιολογόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (83΄ Ντόγια)

Αστέρας Τέμενης – Απόλλων Εγλυκάδας 0-2

Πιο δυνατός και περισσότερο παθιασμένος ο Απόλλων Εγλυκάδας στην Τέμενη, πήρε το παιχνίδι από τον Αστέρα που δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του.
Από το ημίχρονο τα δυο γκολ που έκριναν τη συνάντηση με τον Ράμα να ανοίγει το σκορ στο 4΄ και τον Ουράτσι να …γράφει το 0-2 στο 30΄.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Γκιόκα, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος (73΄ Λελούδας), Αγγελόπουλος, Μαυρούλιας, Μανίκας, Κουτρουμπίνας, Μαρής


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr