background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νίκη για την Αιγείρα / Ακράτα 1-0 στο Λάππα τον Ατρόμητο για τα play out

ΉΤΤΕΣ ΓΙΑ ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΠΑΡ. ΚΑΙ ΑΧΑΪΚΗ

Η Αιγείρα / Ακράτα υποστήριξε την θέση της, την σοβαρότητα και την ιστορία της και επικράτησε 1-0 στο γήπεδο Λάππα σε βάρος του τοπικού Ατρόμητου που ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη.
Με πολλές απουσίες η Θύελλα Αιγίου στην Παραλία, διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα από την Δόξα μέχρι να δεχτεί το 2-0.
Κόντρα στην φιλόξενη Αχαϊκή, η ΑΕ Καλαβρύτων είχε πολύ καλή παρουσία και με ανάλογες (παρά την ήττα) εμφανίσεις, μπορεί να ελπίζει για την παραμονή της. Ο Κωστής Βλάχος ανησυχεί για την υγεία των Μητρόπουλου και Γ. Τσαβαλά, που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές.

Ατρόμητος Λάππα – Αιγείρα / Ακράτα 0-1

Σε μια εχθρική έδρα με πολύ ποδοσφαιρικό ξύλο η Αιγείρα / Ακράτα έκανε το καθήκον της και πήρε άξια τη νίκη 1-0 με το γκολ κεφαλιά του Ροδόπουλου στο 26΄, ύστερα από την σέντρα του Μαχαίρα. Η ομάδα του Λάππα ήθελε πολύ το παιχνίδι για να αποφύγει τις περιπέτειες του υποβιβασμού, κάτι που δείχνει και η βαθμολογική της θέση και επί τούτου επιστράτευσε κάθε τρόπο για να το επιτύχει χωρίς να τα καταφέρει. Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Οικονόμου, Μαγγίνας, Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Μαχαίρας, Ροδόπουλος, Κυρίκος (80΄ Αλέφαντος), Τσεκούρας (70΄ Νικολόπουλος), Δ. Μητρόπουλος (85΄ Λέση).

Δόξα Παραλίας – Θύελλα Αιγίου 2-0

Σε καθοριστικά λεπτά δέχτηκε η Θύελλα Αιγίου δυο γκολ που έκριναν το παιχνίδι στο γήπεδο Παραλίας. Το γρήγορο γκολ του Παλούμπη στο 4΄ δυσκόλεψε τα πράγματα, τα οποία χειροτέρεψαν από τις χαμένες ευκαιρίες που ακολούθησαν από την ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η γηπεδούχος Δόξα αισθάνθηκε την πίεση της Θύελλας, αλλά με το 2-0 στο 81΄ από τον Τσιούπρο, της έδωσε μια πολύτιμη νίκη. Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούρας, Μυλωνάς, Νικολάου, Γκοτσόπουλος, Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσέλα, Ριτσινιάς, Μεντζελόπουλος, Κουνάβης.

Αχαϊκή – ΑΕ Καλαβρύτων 2-0

Πολύ καλή εμφάνιση με υποσχέσεις για τη συνέχεια πραγματοποίησε στην Αχαγιά η ΑΕ Καλαβρύτων. Οι παίκτες του Κωστή Βλάχου πήραν εμπειρίες από μια δυνατή έδρα και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο α΄ μέρος. Από φάουλ του Ντολάνι στο 15΄ είχε καλή ευκαιρία ο Στ. Τσαβαλάς να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Ντολάνι στο 40΄ απέκρουσε στη γραμμή την ευκαιρία της Αχαϊκής.
Στο 55΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ιωάννου και πήραν τη νίκη 2-0 με το γκολ του Φωτόπουλου στο 78΄, παρά τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για επιθετικό φάουλ. Τα Καλάβρυτα είχαν ευκαιρίες για ένα τουλάχιστον γκολ στην επανάληψη, με τον Γιώργο Τσαβαλά να πλασάρει άουτ στο 70΄, τον Στ. Τσαβαλά να παίρνει από τον Ντολάνι και να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα Μπίκο και στο τελευταίο 10λεπτο φάσεις με καλές προϋποθέσεις είχαν οι Ντάτσι και Δαφαλιάς. ΑΕ Καλαβρύτων: Ναβροζίδης, Ντολάνι, Μπαχάς (62΄ Ρετζίνο), Ιωάννου, Σκιαδάς, Παπαδόπουλος, Θεοτοκάτος, Στ. Τσαβαλάς, Μητρόπουλος (70΄ λ.τ. Ντάτσι), Σαλάι, Γ. Τσαβαλάς (80΄ λ.τ. Αχ. Δαφαλιάς)

1η αγωνιστική play out -Αποτελέσματα

Ατρόμητος Λ.-Αιγ./Ακράτα 0-1  26΄ Ροδόπουλος
Δόξα Παρ.-Θύελλα Αιγίου 2-0  4΄ Παλούμπης, 81΄ Τσιούπρος
Αχαιός-Πήγασος 0-4  3΄ 19΄ 40΄ Αποσκίτης, 90΄ Προσκεφαλάς
Ροΐτικα-Αχαϊκός 3-0  4΄ 52΄ Στάμος, 69΄ Σκιαδαρέσης
Δόξα Νιφ.-Δαβουρλής 3-0  37΄ Παππάς, 38΄ 77΄ Δημητρέλος
Αχαϊκή-Καλάβρυτα 2-0  55΄ αυτ. Ιωάννου, 78΄ Φωτόπουλος
Αναγέννηση Π.-Εθνικός 1-3  75΄ Διαμαντόπουλος – 33΄ πεν. Χούσα, 65΄ Τσίτσαρης, 84΄ Μακρής
Αστέρας Τσουκ.-Αετός Ρίου 1-0  34΄ Παντελής


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr