background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πάλι άλλαξε η σειρά των σωματείων στην κορυφή

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ

Στην 2η θέση ο Αχιλλέας Κ., στην 5η Φοίνικας / Ζήρια και ΑΕ Αιγίου σε ότι αφορά τα σωματεία της Αιγιάλειας. Αυτόχειρας ο Αχιλλέας Καμαρών την προηγούμενη αγωνιστική όταν το υπέρ του 4-2 έγινε 4-4 στα Προσφυγικά με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα.

Επωφελήθηκε την ευκαιρία ο Αστέρας Λεοντίου μετά τη νίκη του στην Τέμενη 1-0 να περάσει στην πρώτη θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Κερδισμένος και ο Ηρακλής Π. που είχε καθαρή νίκη 3-0 σε βάρος της Πάτρας και μαζί με την ομάδα των Καμαρών στέκεται έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.

Έξι ομάδες για τις πρώτες πέντε θέσεις

Τελευταία στροφή για τον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας και τα σωματεία μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν τον τερματισμό.

Είναι πολλοί παράγοντες που θα μετρήσουν στο ποιος θα καταλάβει την καλύτερη θέση στο «νήμα» και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την δυσκολία των αγώνων που υπολείπονται.
Μετρά η καλή ψυχολογία, τα αποδυτήρια, το κλίμα και η εμπιστοσύνη σε εαυτούς και άλλους, το πλήθος των εναλλακτικών λύσεων, οι τιμωρίες, οι τραυματισμοί, οι βαθμολογικές ανάγκες των αντιπάλων και φυσικά μην ξεχνάμε τον παράγοντα τύχη.

Φοίνικας / Ζήρια και ΑΕ Αιγίου συγκατοικούν στην προνομιούχο 5η θέση, οπότε θα για να μείνουν και οι δυο στην αρχική 5άδα, θα πρέπει να βάλουν κάποια άλλη ομάδα στην …πλάτη τους.
Μπορούν την Πάτρα 2005; Τον Ηρακλή Π.; Αυτό θα το δείξει η συνέχεια.

Πάντως είναι δύσκολο να προφτάσουν την 5άδα οι άλλες ομάδες που ακολουθούν από την 7η και τις πίσω θέσεις.

Έχασε πρωτιά και προνόμια ο Αχιλλέας Καμαρών

Ο Αχιλλέας που είναι καλύτερος σε ισοβαθμία με Ηρακλή, Φοίνικα / Ζήρια, ΑΕ Αιγίου και περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική να κάνουμε ταμείο μετά το παιχνίδι με την Πάτρα 2005, βίωσε την δυσάρεστη έκπληξη να δεχτεί δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο και να υποχωρήσει στην 2η θέση πίσω από το Λεόντιο, που είναι καλύτερο στην μεταξύ τους ισοβαθμία.
Αν ξεπεράσει το δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Πάτρα, μπορεί βάσιμα να ελπίζει για την πρωτιά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μια ακόμα ομάδα από την περιοχή μας να πάρει την άλλη θέση ανόδου από τα play off.

Τα «ζευγάρια» με αντιπάλους από τις πρώτες έξι θέσεις

Στα παιχνίδια που απομένουν τον πλέον σημαντικό ρόλο στην βαθμολογία θα παίξουν οι αγώνες στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία που καταλαμβάνουν τις πρώτες έξι θέσεις.
Έχουμε και λέμε: Πάτρα 2005 – Αχιλλέας (23η αγωνιστική), Φοίνικας / Ζήρια – Αστέρας Λεοντίου (25η αγωνιστική), Πάτρα 2005 – Φοίνικας / Ζήρια 26η αγωνιστική.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr