background img
banner
banner

«Ικεσία» Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου προς Αρχιεπίσκοπο και Ιερά Σύνοδο

ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ανοιχτή επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο αποστέλλει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ικετεύοντάς τους να… κηρύξουν επανάσταση εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι αλλοιώνουν τον νόμο του Θεού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Στο πολυσέλιδο έγγραφό του, ο Μητροπολίτης παραθέτει δημοσιεύματα εφημερίδων και συμπεράσματα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών και την παρένθετη μητρότητα.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει πως ΄΄ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την εγκληματική συμπεριφορά της ελληνικής κυβερνήσεως, με περίσσια δε αγωνία αναμένει την αντίδραση της μητρός Εκκλησίας. Δυστυχώς όμως η διοίκηση της εκκλησίας «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου». Μερικοί αδελφοί εν Χριστώ Αρχιερείς και κάποιοι δυναμικοί Πρεσβύτεροι ύψωσαν ήδη φωνή διαμαρτυρίας. Όμως η φωνή της μητρός Εκκλησίας μέχρι στιγμής δυστυχώς δεν ηκούσθη. Διαμαρτύρονται οι πιστοί αλλά παραταύτα η φωνή των δεν έφτασε στα ώτα της εκκλησιαστικής διοικήσεως. Δεν το αποκρύπτουν, δεν σιωπούν. Αντιθέτως και το γράφουν και το διατυμπανίζουν΄΄.

Τους καλεί να καταδικάσουν την παρένθετη μητρότητα και να αφορίσουν τον Πρωθυπουργό!

Ο Μητροπολίτης καλεί τον Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου και τους Αγίους συνοδικούς συνέδρους να καταδικάσουν την παρένθετη μητρότητα και να αφορίσουν και να αποκόψουν από το σώμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας τον πρωτεργάτη- όπως αναφέρει -του ηθικού εγκλήματος πρωθυπουργό της Ελλάδος Κυριάκο Μητσοτάκη και τους 175 βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι ψήφισαν το δαιμονικό- όπως τονίζει -αυτόν νόμο περί νομιμοποιήσεως του γάμου των gay.

Μάλιστα παραθέτει τα ονόματα όλων όσοι ψήφισαν υπέρ του νόμου για αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων, τους οποίους χαρακτηρίζει δολοφόνους του ηθικού νόμου του Ευαγγελίου, σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Αμβρόσιος, μιλώντας για τον εαυτό του, λέει πως άγει σήμερα το 86ο έτος της ηλικίας του και πως τόλμησε να τους απευθύνει την ανοιχτή επιστολή ικετευτικώς για να τους παρακαλέσει «όπως αναλάβουν την πανοπλία τους και δώσουν μάχη προς δόξαν του Νυμφίου της ψυχής μας του Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού του οποίου ο ηθικός νόμος ποδοπατείται μετά το νόμο της πολιτείας περί αναγνωρίσεως και του γάμου των ομοφυλοφίλων και της παρένθετης μητρότητας. Η αρχιερατική καρδιά σας δεν είναι ταράσσεται; Η χριστιανική σας συνείδηση δεν πληγώνεται; Η κυβέρνηση των άθεων και μάγων η οποία κυβερνά σήμερα τον τόπο μας επιχειρεί να αναστήσει εις την ενδόξον πατρίδα μας την κοινωνία «Σόδομα και Γόμορρα». Ο λαός της Ελλάδος η οποία είναι η κοίτη της Ορθοδοξίας, διεγείρεται και επαναστατεί΄΄…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr