background img
banner
banner

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «Αν ισχύει, θα σας καταραστώ και θα παρακαλέσω την Παναγία μας να σας τιμωρήσει»

Η είδηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επισκεπτόμενος το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ζήτησε να καθαιρεθούν οι εικόνες, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Μάλιστα, μέσω ανοιχτής επιστολής, τον καλεί να διαψεύσει την είδηση, διαφορετικά, προειδοποιεί πως θα τον αφορίσει και θα παρακαλέσει την Παναγία να τον τιμωρήσει.

Ο Μητροπολίτης χαρακτηρίζει τον κ. Γεωργιάδη ως εικονομάχο τονίζοντάς του: «Σεις είστε δωδεκαθεϊστής και δεν θέλετε να βλέπετε εικόνες» και σημειώνει πως «η διοίκηση του νοσοκομείου αδιαμαρτυρήτως αποδέχτηκε το αίτημά του και έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του». Επισημαίνει ακόμη, πως η είδηση… βγήκε προς τα έξω από το προσωπικό της πτέρυγας την οποία επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας και απευθυνόμενος στον κύριο Γεωργιάδη υπογραμμίζει: «Εάν αληθεύει η ανατριχιαστική αυτή είδηση τότε δυστυχώς «είσθε για κρέμασμα» όπως λέει η λαϊκή μούσα. Θα αναμένω λοιπόν μία διάψευση εκ μέρους σας το συντομότερο δυνατόν, διότι εάν η είδηση αληθεύει θα μας εξαναγκάσετε, υπερασπιζόμενοι «τα ιερά και τα όσια της φυλής μας», να σας καταραστούμε και να σας αφορίσουμε. Θα παρακαλέσω την Υπεραγία Θεοτόκο την Παναγιά μας να σας τιμωρήσει ώστε να διδαχτούν και να ενισχυθούν εις την πίστη των, τα πίστα της Εκκλησίας τέκνα».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr