background img
banner
banner

Τι θα ισχύσει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις…

Το αντίτιμο για τις παραχωρούμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αιγιαλείας διαμορφώνεται ως εξής:

Για το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (ποδοσφαίρου): Για τον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο και λοιπές ομάδες 6,20€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1 ½ώρες και 12,40€ τον αγώνα. Για τον Παναιγιάλειο Α.Ε. 18,60€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ ώρες και 24,80 € τον αγώνα.

Για το Δημοτικό Γυμναστήριο Δ.Ε. Αιγίου (Εθνικό Στάδιο Αιγίου): 12,40€ ανά άτομο τον μήνα. Για τη χρήση του Στίβου: 3,10€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια προπόνησης 1ώρας.

Για τα γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα 4,96€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ ώρες και 12,40€ ο αγώνας. Για πλαστικά γήπεδα 3,72€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ώρες και 12,40€ ο αγώνας και 2,48€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ ώρες για τα γήπεδα 5Χ5. Για τα ξερά γήπεδα η χρήση είναι δωρεάν. Η προπόνηση έχει μέγιστη διάρκεια 1 ½ ώρες.

Για τη χρήση γηπέδων αντισφαίρισης (tennis): 6,20€ ανά δύο πολίτες ανά παιχνίδι.

Για το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου: α)Μεγάλη αίθουσα: 4,96€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ ώρες και 12,40 € ανά αγώνα. β)Μικρή αίθουσα: 2,48€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ώρες.

Για το κλειστό γυμναστήριο Καμαρών 3,72€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ ώρες και 12,40 € ο αγώνας. Ακριβώς ίδια είναι τα ποσά και για το κλειστό γυμναστήριο Ακράτας.

Για τα γήπεδα με προβολείς για βραδινή προπόνηση και χρήση προβολέων 9,92€ ανά προπόνηση με μέγιστη διάρκεια 1½ώρες. Για το ανοικτό δημοτικό κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου: 6,20€ ανά μέλος μήνα, όλων των Αθλητικών Σωματείων – Συλλόγων για τη χρήση της Κολυμβητικής Δεξαμενής. Τον ορισμό μηνιαίου αντιτίμου ύψους 24,80€ και6,20€ ημερησίως για την είσοδο από το κοινό και χρήση της Κολυμβητικής Δεξαμενής.

Η καταβολή των ανωτέρω αντιτίμων για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, θα καθορίζεται από τη δημιουργία βεβαιωμένων χρηματικών καταλόγων και την ανάλογη ημερομηνία λήξης αυτών, ανά μήνα. Ο ανωτέρω τρόπος καταβολής αντιτίμων δεν ισχύει για τα Επαγγελματικά Σωματεία διότι υπόκεινται σε άλλο καθεστώς.

Για τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία πραγματοποιούν σχολικούς αγώνες και εκδρομές, το ΕΚΑΜΕ, την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία κ.λπ., η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων θα δίνεται με αντίτιμο των 12,40€ ημερησίως, έχοντας την υποχρέωση της διατήρησης καθαριότητας των χώρων των αθλητικών εγκαταστάσεων και την επίβλεψη των μαθητών κατά την παραμονή τους στο χώρο, για την αποφυγή ατυχημάτων και τυχουσών ζημιών.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr