background img
banner
banner

Επισήμανση για τις παλιότερες παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή τις ενέργειες από πλευράς δήμου Αιγιαλείας για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και την αναφορά εκ μέρους του αντιδημάρχου Αθλητισμού Παναγιώτη Ανδριόπουλου ότι από τη στιγμή που ανέλαβε ο δήμος το στάδιο, δεν έχει γίνει κάποια ουσιώδης παρέμβαση, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, παλιότερος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου, υπενθύμισε στο Protionline.gr κάποιες καίριες παρεμβάσεις, οι οποίες, όπως τόνισε, αναβάθμισαν χώρους του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ΄΄για να είμαστε ακριβείς, η αλήθεια είναι ότι έγιναν ορισμένες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
Το 2017, επί προεδρίας Περικλή Παπαγιαννακόπουλου στο ΝΠΔΔ, δημιουργήθηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία. Επίσης, επί των ημερών μου έγινε πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων που φιλοξενούν τη γηπεδούχο. Άλλαξαν άρδην τα αποδυτήρια και βάφτηκε ο διάδρομος. Μάλιστα, αυτή η παρέμβαση έγινε εν όψει του φιλικού αγώνα του Παναιγιαλείου με ομάδα της Μπαρτσελόνα.
Επιπλέον, δημιουργήθηκε και κλειστό γυμναστήριο με βάρη Και βέβαια το βασικό που έπρεπε να έχει γίνει από το 2019 είναι η στεγανοποίηση των κερκίδων που δεν έχει μεγάλο κόστος και θα είχε επιλύσει πολλά θέματα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr