background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πάτησε κορυφή ο Αχιλλέας Καμαρών

Η ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 2005 ΣΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΙ

Το γκολ του Πέτσι στην Αβυθο στάθηκε αρκετό για να στείλει τον Αχιλλέα στην κορυφή του 2ου ομίλου, αφού η ΑΕ Αιγίου έκανε μεγάλη ζημιά εκτός έδρας επικρατώντας 2-1 της Πάτρας 2005.
Ο Αστέρας Λεοντίου 3-2 τους Πετεινούς και μαζί στην 2η θέση με την Πάτρα.

Με τρία γκολ του Μπάμπη Φούντζουλα ο Ηρακλής νίκησε στην Αγυιά 3-1 τον Πανιώνιο / Αχιλλέα και απειλεί πάλι την κορυφή.

Πάλι την ήττα γνώρισε ο Φοίνικας / Ζήρια αυτή την φορά στην έδρα του από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και βρέθηκε στην 5η θέση. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει τώρα ο Νίκος Ψυχογιάννης με την ανακοίνωση της διοίκησης να αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Α.Ε. Φοινικα-Ζηριας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Νίκου Ψυχογιαννη για τον πάγκο της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομαδας!»

Παρ’ ολίγο να αφήσει βαθμούς στο Ρίο με τον ουραγό Αίαντα ο Απόλλων Αιγίου, αφού πέτυχε το γκολ της νίκης 2-1 με τον Λαλιώτη στο 95΄.

Μάχη σώμα με σώμα στα Προσφυγικά με τον Αστέρα Τέμενης να παίρνει τη νίκη στα …σημεία 3-2 την ΑΕ Αρόης.

Πάτρα 2005 – ΑΕ Αιγίου 1-2

Η ΑΕ Αιγίου σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Πάτρας 2005 μέσα στο «σπίτι» της, μην επιτρέποντάς της να παραμείνει στην κορυφή. Η ομάδα του Λεωνίδα Σκαρτσίλα είχε δυο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα με τον Μπάσα (32΄ και 38΄), με τους γηπεδούχους να μειώνουν 1-2 στο 78΄ με τον Σταματέλο, όταν όμως η ΑΕ Αιγίου έπαιζε με παίκτη λιγότερο, από την αποβολή του Μάλλιου στο 68΄. ΑΕ Αιγίου: Νικολόπουλος, Γκιζέλης, Κωσταρίδης, Μάλλιος, Γεωργακόπουλος, Ε. Αϊντίν, Αλεξόπουλος (74΄ Λάμκα), Δαλιάνης, Γκραικιώτης (90΄ Καπετσώνης), Α. Αϊντίν, Μπάσα.

Αβυθος – Αχιλλέας Καμαρών 0-1

Μπήκε καλύτερα ο Αχιλλέας στο γήπεδο της Αβύθου και έψαξε τις φάσεις για ένα γκολ, έμεινε όμως με παίκτη λιγότερο όταν αποβλήθηκε στο 13΄ ο Σπανός (τελευταίος παίκτης).
Η Αβυθος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και απείλησε προς το φινάλε του ημιχρόνου. Το γκολ ήρθε από την ομάδα των Καμαρών με κεφαλιά του Πέτσι στο 66΄, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χύσα. Λίγο νωρίτερα η αριθμητική διαφορά είχε αποκατασταθεί με την αποβολή του Φιλιππάτου από τους γηπεδούχους στο 55΄. Αβυθος: Χατζηάι, Φιλιππάτος, Τσάκουλης (46΄ Μποδιώτης), Χ. Χριστόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Ψηλός, Καρβελάς (83΄ Πολυχρονόπουλος), Κουμπέτσος, Κανελλής (64΄ Ρόζος), Ευθυμίου (83΄ Σκανδάμης), Σταματόπουλος.
Αχιλλέας: Μερκούρης, Τσίρος, Χύσα, Σπανός, Τσαμτσούρης, Ασημακόπουλος, Καρέλας (90΄ Καττές), Πέτσι, Μούκας, Ραμαντάνης (75΄ Λουράκης), Μπούρδος (90΄ Σωτηρόπουλος).

Φοίνικας / Ζήρια – Απόλλων Εγλυκάδας 1-2

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε ο Φοίνικας / Ζήρια απέναντι στον Απόλλωνα Εγλυκάδας. Στο πολύ καλό του α΄ ημίχρονο είχε το γκολ με σουτ εκτός περιοχής του Νικολακόπουλου, απειλώντας να διευρύνει την διαφορά. Στην επανάληψη το σωματείο της Εγλυκάδας ασκούσε με τον χρόνο πίεση για να ισοφαρίσει. Το κατάφερε στο 85΄ με τον Καρναβά, για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή στο 90΄ 1-2 με τον Λιμάτσι. Φοίνικας / Ζήρια: Καρέλας, Εργκι (84΄ Φίλιας), Φραντζής (75΄ Αναστόπουλος), Ραυτόπουλος, Κουκίδης, Γλωσσίδης (55΄ Γ. Καραΐνδρος), Νικολακόπουλος, Ψυχογιάννης, Δ. Καραΐνδρος, Χρυσανθόπουλος, Τέρπος (55΄ Καυγάς).

ΑΕ Αρόης – Αστέρας Τέμενης 2-3

Τα έδωσαν όλα για την παραμονή στο γήπεδο Προσφυγικών η ΑΕ Αρόης με τον Αστέρα Τέμενης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές με τους Βερβέρογλου και Ραυτόπουλο. Ο Αστέρας που είχε χαμένο τετ α τετ στο 5΄ με τον Μαρή, γύρισε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά. Ο Τάφα είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 33΄ και τα γκολ που έφεραν την ανατροπή πέτυχαν οι: Κουτρουμπίνας 82΄ και Μαυρούλιας 93΄. Αστέρας: Μπαλαφούτης, Μαυρούλιας, Ολσι (73΄ Λελούδας), Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μαρής, Νικολακόπουλος, Τάφα, Γκιόκα, Μανίκας, Κουτρουμπίνας.

Αίας Πατρών – Απόλλων Αιγίου 1-2

Πήγε να πάρει τον πρώτο βαθμό του από τον Απόλλωνα ο Αίας Πατρών, που ισοφάρισε το γκολ του Θεοδωρακόπουλου με τον Γκολφινόπουλο και χρειάστηκε το γκολ του Λαλιώτη στις καθυστερήσεις για να πάρει ο Απόλλων τη νίκη 2-1 και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Απόλλων: Πετρόπουλος, Μητσόπουλος, Ράνγκα, Κατσαρός, Τρακαδάς, Τσαμολιάς (46΄ Σανδραβέλης), Τίτο, Κεφαλωνίτης, Λαλιώτης, Παλαιολογόπουλος, Θεοδωρακόπουλος (46΄ Παπασούλης).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr