background img
banner
banner

Παρακολούθησαν σεμινάριο στο νοσοκομείο Αιγίου

Σε σεμινάριο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης συμμετείχε ο Αθηνόδωρος Αιγίου το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Παρόντες ήταν οι προπονητές, τα μέλη της διοίκησης και αθλητές του συλλόγου προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην παροχή πρώτων βοηθειών αλλά και στη χρήση απινιδωτή.

Διοργανώθηκε από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας – Ν.Μ. Αιγίου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης και την Εθνική Επιτροπή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης του ΚΕΣΥ με εκπαιδευτές από το Αίγιο και την Πάτρα και τους οποίους οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαριστούν και δημόσια, όπως ευχαριστούν και τον Χαράλαμπο Μπονάνο.

“Ευχαριστούμε και πάλι τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο που ικανοποίησε άμεσα το αίτημά μας να δοθεί από την Περιφέρεια απινιδωτής στο σύλλογό μας. Είμαστε ευγνώμονες γιατί πάντα ανταποκρίνεται με έντονο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία στους χώρους άθλησης και φυσικά στους αγώνες που διοργανώνονται από τον σύλλογό μας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αθηνόδωρου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr