background img
banner
banner

Στα “χαρακώματα” οι παρατάξεις Γούτου και Ψυχράμη

ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΑΙΧΜΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ  Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Άναψε φωτιές η ανακοίνωση της υποψήφιας  δημάρχου Αιγιαλείας Βάσως Ψυχράμη, που αναφέρθηκε σε “βραχύβιες συμμαχίες και ευκαιριακές συνενώσεις που ως στόχο έχουν τον έλεγχο του δήμου από τα ίδια, μέχρι χθες εχθρικά μεταξύ τους κέντρα”, δείχνοντας την προς την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Γούτου και τον τρόπο με τον οποίο αυτή πάει να σχηματιστεί.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η Ψυχράμη επικοινώνησε με τον Γούτο εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της για τη στήριξη από της δημοτικές παρατάξεις Παναγόπουλου και Θεοδωρακόπουλου.

Ο Γούτος δεν συμμερίστηκε τις απόψεις της Ψυχράμη και μετά την ανακοίνωσή της, απάντησε  τονίζοντας ότι “όσοι τώρα μας κατακρίνουν, χθες μας ήθελαν όλους στους συνδυασμούς τους” .

Παράταξη Ψυχράμη: “Δεν έχουν καν το υπόβαθρο της στοιχειώδους αλληλοεκτίμησης μεταξύ τους”

Η Ψυχράμη απάντησε πάλι, χθες, στον Γούτο  τονίζοντας ότι “δεν έχουν καν το υπόβαθρο της στοιχειώδους αλληλοεκτίμησης μεταξύ τους”.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Γούτου και στο βαθμό που αναφέρεται στο Δημοτικό Συνδυασμό της κ. Ψυχράμη, από τον συνδυασμό της αναφέρονται τα εξής: ΄΄Οι συντάκτες της εν λόγω ανακοίνωσης ή δεν διαβάζουν προσεκτικά τα γραφόμενά μας ή τα κατανοούν επιλεκτικά. Μιλήσαμε για ετερόκλητες, βραχύβιες και ευκαιριακές συνενώσεις. Κατά την εκτίμησή μας συμμαχίες συγκροτημένες λίγους μήνες πριν τις εκλογές είναι σαθρές και εύκολα διαρρηγνύονται προς όφελος ατομικών φιλοδοξιών και προς βλάβη του Δήμου. Είναι θνησιγενείς, γιατί δεν έχει προηγηθεί ούτε η ελάχιστη προγραμματική συμφωνία που επιβάλλεται, πόσο μάλλον όταν οι νεωστί χρησθέντες συνυποψήφιοι δεν έχουν ούτε το υπόβαθρο της στοιχειώδους αλληλοεκτίμησης μεταξύ τους, όπως οι βαρείς χαρακτηρισμοί, που κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει ο ένας για τον άλλο, αποδεικνύουν. Αυτά απέτρεψαν τη μεγάλη πλειοψηφία των «κληθέντων» να συστρατευθεί στο «εγχείρημα»΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Οι Αιγιαλείς δεν έχουν μνήμη ψαριού. Θυμούνται, γνωρίζουν και αξιολογούν. Απαιτούν νέες δυνάμεις απαλλαγμένες από «παράκεντρα» εξουσίας, με συνέπεια λόγων και έργων Απαιτούν δυνάμεις που με «λογισμό και μ’ όνειρο», ήθος και εμπειρία θα εργαστούν για την Αιγιάλεια που μας αξίζει΄΄

Παράταξη Γούτου: Τα «παράκεντρα εξουσίας» είναι απαγορευμένη φράση για την κ. Ψυχράμη – Ας κοιταχθεί στον καθρέπτη»

Την ίδια στιγμή, από την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αιγιαλείας Χρήστου Γούτου εκδόθηκε νέο δελτίο Τύπου στο οποίο σχολιάζεται η ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων από άλλους συνδυασμούς, ενώ γίνεται γνωστό πως επίκειται σε λίγες μέρες εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου συνδυασμού, με την επωνυμία, το έμβλημα και τη φιλοσοφία του.

Ακολούθησε αμέσως μετά και δεύτερη ανακοίνωση η οποία τονίζει ότι” τα «παράκεντρα εξουσίας» είναι απαγορευμένη φράση για την κ. Ψυχράμη – Ας κοιταχθεί στον καθρέπτη».

Το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: “Σε ανακοίνωση της Υποψήφιας Δημάρχου Αιγιάλειας κ. Βασιλικής Ψυχράμη αναγνώσαμε καλά (αφού μας «δασκάλεψε» να την διαβάζουμε πιο προσεκτικά), να υποστηρίζει ότι:  «συμμαχίες συγκροτημένες λίγους μήνες πριν τις εκλογές είναι σαθρές και εύκολα διαρρηγνύονται προς όφελος ατομικών φιλοδοξιών και προς βλάβη του Δήμου».

– Δυστυχώς, μας αναγκάζει να θυμίσουμε, τόσο στην ίδια όσο και στους συνδημότες μας , ότι το 2010 και το 2014,  η κ. Ψυχράμη πρωτοστάτησε διπλά στη δημιουργία τέτοιων δημοτικών συμμαχιών, τις οποίες μετά τις εκλογές, υπηρέτησε διαρκώς από θέσεις ευθύνης…και στο τέλος η ίδια εγκατέλειψε!

-Η φράση της: «οι Αιγιαλείς δεν έχουν μνήμη ψαριού. Θυμούνται, γνωρίζουν και αξιολογούν» της επιστρέφεται ολάκερη, με τη συναδελφική μας συμπάθεια, αλλά  και την προτροπή μας «να κοιταχτεί στο καθρέπτη»!

Ο νέος Δημοτικός Συνδυασμός, με επικεφαλής τον Χρήστο Γούτο, δημιουργείται αυτή την περίοδο και θα παρουσιαστεί στην κοινωνία, χωρίς βιασύνες και λάθη του παρελθόντος. Άλλο πλατιά στήριξη, συνεργασίες για κάτι νέο που ετοιμάζεται και άλλο συμμαχίες προεκλογικού και μόνο σκοπού, που δεν μας αφορούν και είναι ξένες προς αυτό που γεννιέται .

Και κάτι ακόμα: Η κ.Ψυχράμη, στην τελευταία της ανακοίνωση, επέλεξε να χρησιμοποιήσει και τη φράση:  «παράκεντρα εξουσίας». Η φράση αυτή, ειδικά για την εν λόγω συνάδελφο, είναι απαγορευμένη. Και ο νοών νοήτω.  “


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr