background img
banner
banner

Έβαλε γκολ και για το …ρεπό του ο Παναιγιάλειος

Η επόμενη 13η αγωνιστική θα σημάνει και το φινάλε του α΄ γύρου στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας, στον οποίο προηγείται μεν ο Παναιγιάλειος, ακολουθεί δε το ρεπό του.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε περίπτωση που ο Άρης που παίζει εκτός έδρας με τον Αετό Π. στο Κάνιστρας επικρατήσει, τότε θα στεφθεί και πρωταθλητής χειμώνα, όπως συνηθίζουμε να λέμε στο φινάλε του α΄ γύρου.

Από την πλευρά τους οι μελανόλευκοι ήταν ασταμάτητοι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα στην Αγυιά, σημείωσαν 8 γκολ έχασαν άλλα τόσα, θέλοντας μάλλον να σκοράρουν και για την ερχόμενη αγωνιστική που έχουν το ρεπό τους.

Στις νίκες με πολλά γκολ ακολούθησε ο Άρης Πατρών, αφού δεν συνάντησε πρόβλημα στα Προσφυγικά από την Πάτρα 2005. Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή είναι ότι δεν έχει ακόμα ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και ο ουραγός Απόλλων Εγλυκάδας, που έχει μόνο ήττες.

Προστέθηκε και ο Παναγιώτης Σκούτας στο ρόστερ

Στην προπόνηση της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου του Παναιγιάλειου ο φακός του protionline.gr κατέγραψε όλους τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα για τον Παναιγιάλειο. Και λέμε μέχρι τώρα αφού αναμένεται συνέχεια με ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει στα χέρια τους την ελευθέρα.

Στο μελανόλευκο πάνθεον προστέθηκε και ο Παναγιώτης Σκούτας, που έφυγε από τον Ναυπακτιακό Αστέρα για να επιστρέψει στον Παναιγιάλειο.

Από αριστερά εικονίζονται Κώστας Αρβανίτης, Χρήστος Οικονόμου, Παναγιώτης Σκούτας, Φάνης Ψυχράμης, Άγγελος Αντύπας, Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος μαζί με τα μέλη του ΔΣ, Γιάννη Γεωργιάδη και Νίκο Κωσταρίδη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr