background img
banner
banner

Έντονο το ενδιαφέρον για επαναλειτουργία του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ολιγόλεπτη συζήτηση για ένα θέμα που αποτελεί επιθυμία του εμπορικού κόσμου της περιοχής, είχαν μετά την επιτυχημένη εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης, το βράδυ της Παρασκευής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπη Παπαδόπουλο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ενορία της Φανερωμένης προς τιμή των Φίλιππου Οικονόμου και Σπυρίδωνα Υφαντή, ο κ. Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την συγκίνησή του, εκφράζοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ακόμα περισσότερο στους παρευρισκόμενους που αψήφησαν την τρομερή ζέστη για να απολαύσουν τα υπέροχα δημοτικά μας τραγούδια και κυρίως να αποδώσουν τιμή στους δύο μεγάλους ιεροψάλτες που δεν βρίσκονται στην ζωή.

Το θέμα, πάντως, που συζήτησαν για λίγο Μητροπολίτης και πρόεδρος εμπόρων, έχει να κάνει με την επαναλειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, με τον πρόεδρο να καταθέτει πρόταση… βόμβα, την οποία ο Μητροπολίτης έδειξε να σκέφτεται σοβαρά. Οι δυο τους πάντως, θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυζητήσουν το θέμα, ίσως και εντός της εβδομάδας!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr