background img
banner
banner

Σε ισχύ τα χειμερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ | ΠΙΝΑΚΑΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ένα ιδιότυπο καλοκαίρι ήταν αυτό που μόλις τελείωσε για το Αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου, το οποίο ήδη και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έθεσε σε ισχύ το πρόγραμμα των χειμερινών δρομολογίων, με σκοπό την εξυπηρέτηση και των εκατοντάδων μαθητών και φοιτητών της Αιγιάλειας.

Σημειώνεται ότι, ειδικά στα χρόνια της κρίσης, το αστικό λεωφορείο προτιμάται σταθερά από τους δημότες και τους επισκέπτες για τις μετακινήσεις τους, ενώ μεγαλύτερη είναι η κίνηση και τους καλοκαιρινούς μήνες με την μεταφορά των λουόμενων προς και από τις παραλίες. Κάτι ανάλογο συνέβη και φέτος όπου η κίνηση ήταν σταθερά αυξημένη, κυρίως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό στo “protionline.gr” ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου Σωτήρης Σπηλιωτόπουλος, ο Ιούλιος έκλεισε με θετικό πρόσημο αφού η κίνηση ήταν αυξημένη σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Δεν φαίνεται, ωστόσο, να ισχύει το ίδιο και με τον Αύγουστο.

΄΄Μπορούμε να πούμε ότι η φετινή θερινή σεζόν ήταν κάπως περίεργη με την κίνηση να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Σε αυτό συνετέλεσε και η παρουσία μεδουσών στις θάλασσές μας, με τον κόσμο να πηγαίνει… ψάχνοντας για να τις αποφύγει. Υπήρξαν όμως γραμμές που δούλεψαν σε καθημερινή βάση, όπως π.χ. ήταν η Αλυκή΄΄, ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας γνωστό ότι τα δρομολόγια προς Αλυκή συνεχίζονται, αφού και αυτές τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, υπάρχει ζήτηση. Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του αστικού φορέα, η κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σταθερή κάθε χρόνο.

Εν των μεταξύ, ξεκίνησαν και τα χειμερινά δρομολόγια, τα οποία δεν διαφέρουν από τα περσινά. ΄΄Τα χειμερινά δρομολόγια είναι τα ίδια με πέρυσι, αφού καλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής΄΄, σχολίασε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Σύνθημα του Αστικού είναι το «Αγαπάμε το περιβάλλον, χρησιμοποιούμε αστικές συγκοινωνίες», ενώ κεντρικοί άξονες των δρομολογίων είναι το «Αίγιο – Καμάρες» και αντίστροφα, «Αίγιο – Ελαιώνας» και αντίστροφα, «Αίγιο – Βαλιμίτικα» και αντίστροφα, «Τρίγωνη πλατεία – Υψηλά Αλώνια – ΑΤΕΙ» και αντίστροφα, «Μεσσηνέζη – Τρ. Πλατεία» και αντίστροφα, «Νοσοκομείο – Τρ. Πλατεία» και αντίστροφα και «Αίγιο – Πανόραμα» με όλες τις ενδιάμεσες προκαθορισμένες στάσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr