background img
banner
banner

Δεκαπενταύγουστος στη Μονή Μακελλαριάς

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

Το πρόγραμμα των ακολουθιών του Αυγούστου ανακοίνωσε η Ιερά Μονή Μακελλαριάς, που ανοίγει τις πόρτες της να δεχθεί τους πιστούς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 1-13 Αυγούστου καθημερινά Εσπερινός και Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και ώρα 6.00 μ.μ. Σάββατο 5 Αυγούστου 7.30-9.30 π.μ. Θ. Λειτουργία

Κυριακή 6 Αυγούστου Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (εορτάζει το εκκλησάκι στο βράχο) 7.00-10.00 π.μ. πανηγυρική Θ. Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Κυριακή 13 Αυγούστου 7.00- 10.30 π.μ. Αρχιερατική Θ. λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Δευτέρα 14 Αυγούστου 7.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας. μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσουν τα εγκώμα στην Υπεραγία Θεοτόκο και περιφορά του επιταφίου 11 μ.μ.- 1 π.μ. Αγρυπνία. Τρίτη 15 Αυγούστου 7.00- 10.30 π.μ. Πανηγυρική Θ. Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Η ανακοίνωση της γυναικείας Μονής ολοκληρώνεται με τα εξής: ΄΄Μετά τις ακολουθίες θα παρατίθεται μοναστηριακό κέρασμα. Ακόμη όλο τον Αύγουστο μπορούν οι πιστοί εκτός από τις ακολουθίες να προσέρχονται καθημερινά να προσκυνήσουν από 9 π.μ.-1 μ.μ. και 5 μ.μ.-8.30 μ.μ. Παρακαλούμε να τηρείται το παραπάνω ωράριο, όπως και ο σεβασμός στο χώρο (τήρηση ησυχίας, ευπρεπή ενδυμασία κ.λπ.)΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr