background img
banner
banner

Η δεξίωση μετά τη γιορτή

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ LONG BEACH ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στη 1:30 το μεσημέρι της Παρασκευής είχε οριστεί η δεξίωση στο ξενοδοχείο Long Beach στο Λόγγο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στο ξενοδοχείο στη 1:45 , ανέβηκε στο δωμάτιο του για λίγο και μετά κατέβηκε από τις σκάλες. Στη ρεσεψιόν τον περίμενε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος και μαζί προχώρησαν προς την αίθουσα που θα γινόταν η δεξίωση.

Στο κεντρικό τραπέζι βρίσκονταν ήδη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΑΣ Θεόφιλος Βασιλείου, ο Υποστράτηγος, εκπρόσωπος του ΓΕΣ Γεώργιος Μπουζάνης .

Στη  δεξίωση έδωσαν το «παρών» διοικητές οργανισμών, δικαστικοί λειτουργοί, σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, Βουλευτές νυν και πρώην, εκκλησιαστικοί παράγοντες και άλλοι επίσημοι.

Το μενού της δεξίωσης

Το τραπέζι στο Long Beach είχε επιμεληθεί το catering “Κουτρόπουλος” και το μενού περιελάμβανε τρία πιάτα και γλυκό, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πρώτο πιάτο, ταλιατέλες με Νντοματίνια και κοτόπουλο, δεύτερο πιάτο σαλάτα με γαρίδα ή ψητό τυρί, και τρίτο μοσχαράκι σε λεπτές φέτες με σάλτσα μανιταριών, σερβιρισμένο με ρύζι και ψητά λαχανικά. Το γλυκό ήταν πάστα με γεύση μπισκότου.

 

ΦΩΤΟ : Λάμπης Ρηγόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr