background img
banner
banner

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία για το αύριο!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΣΕ 65 ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης για την επιβράβευση των κόπων αλλά και τους δρόμους που ανοίγουν οι γνώσεις και το πτυχίο, πραγματοποιήθηκε  μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου η τελετή καθομολόγησης πτυχιούχων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας – Παραρτήματος Αιγίου. Η τελετή διεξήχθη στην κατάμεστη κυριολεκτικά αίθουσα του «Πολύκεντρου», εκεί όπου 65 απόφοιτοι του Τμήματος, γύρισαν νέα… σελίδα στην ζωή τους.

Την εκδήλωση παρουσίασε η υπεύθυνη γραμματείας του Τμήματος Ντίνα Ασημακοπούλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Τμήματος Ευδοκία Μπίλλη. Καλωσορίζοντας γονείς και φίλους των πτυχιούχων, η κ. Μπίλλη συνεχάρη τους πτυχιούχους γιατί –όπως είπε- σήμερα επιβραβεύονται οι κόποι τους. Παράλληλα, τόνισε τα εξής: ΄΄Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ και τους γονείς των πτυχιούχων γιατί τόσα χρόνια τους στήριξαν αμέριστα σε όλα τα επίπεδα και σήμερα έχουν κάθε λόγο να είναι πραγματικά υπερήφανοι για τα παιδιά τους. Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ και όλους τους καθηγητές του Τμήματος που και αυτοί με την προσπάθεια και την επιμονή τους είχαν στόχο να τους καταρτίσουν επιστημονικά για να μπορέσουν να γίνουν άξιοι Φυσικοθεραπευτές. Απευθυνόμενη στους πτυχιούχους είπε ότι η Φυσικοθεραπεία είναι μία επιστήμη Υγείας η οποία προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα της υγείας.

Μία όμορφη επιστήμη, χρήσιμη στην κοινωνία…

΄΄Έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε σε πολύ στενή επαφή με αυτούς που φροντίζουμε και θεραπεύουμε, οπότε είναι μία επιστήμη ωραία και χρήσιμη στην κοινωνία, που έχει τεράστιες δυνατότητες σε πολλά πεδία. Είμαι σίγουρη ότι όταν αρχίσετε κι εσείς να εργάζεσθε θα εισπράξετε αυτή την ικανοποίηση που προσφέρει αυτό το επάγγελμα΄΄, σημείωσε ακόμη η πρόεδρος του Τμήματος, προσθέτοντας: ΄΄Κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε το ήθος σας όσον αφορά την εργασία και γενικότερα στη ζωή σας. Πιστεύω ότι όλοι οι καθηγητές έχουν προσπαθήσει να σας μεταφέρουν τους κανόνες δεοντολογίας στο πλαίσιο της εργασίας σας και εάν το έχετε αυτό, σε κάποια φάση θα εκτιμηθεί. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η εκπαίδευση δεν τελειώνει εδώ. Όπως εξελίσσεται η εποχή, έτσι και η φυσικοθεραπεία εξελίσσεται πάρα πολύ γρήγορα, αλλάζει διαρκώς και προσπαθούμε κι εμείς να ακολουθήσουμε τα βήματά της. Οπότε πρέπει να δώσετε έμφαση στην διά βίου μάθηση, με την μορφή εκπαίδευσης, σεμιναρίων, διαβάσματος, μεταπτυχιακών, είναι βέβαιο ότι έχει να σας δώσει πάρα πολλά΄΄.

Στη συνέχεια, ο πρώτος σε βαθμολογία φοιτητής Ηλίας Πλατής με βαθμό πτυχίου 8,95 εκατοστά, ανέγνωσε τον όρκο, με τους υπόλοιπους αποφοίτους να επαναλαμβάνουν.

Εκ μέρους της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος παρέστη η κ. Γιαννακοπούλου, η οποία, μαζί με την πρόεδρο του Τμήματος και τους καθηγητές προχώρησαν στην απονομή των πτυχίων σε κάθε απόφοιτο, μέσα σε κλίμα χαράς και έντονου ενθουσιασμού!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr