background img
banner
banner

Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο

ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΣΤΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΒΗ

Αναβλήθηκε για την Τετάρτη (28/02), τελικά η προγραμματισμένη συνεδρίαση,  για σήμερα Δευτέρα 26/02,  του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας καθώς δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσιάστηκε στη μικροφωνική εγκατάσταση.  Χωρίς τη λειτουργία του εν λόγω συστήματος δεν ήταν δυνατή η καταγραφή της συνεδρίασης για την τήρηση των πρακτικών.

Μόλις ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιο Δημήτρης Μπούνιας ανακοίνωσε την αναβολή της συνεδρίασης οι κάτοικοι της Αν. Αιγιάλειας που βρίσκονταν στο Δημοτικό Συμβούλιο χειροκρότησαν ειρωνικά, καθώς θεώρησαν ότι αυτός ήταν ένας τρόπος για να τους αποφύγουν .

Νωρίτερα

Για  σήμερα Δευτέρα, στις 18:00, ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με 92 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το “παρών” έδωσαν και 70 περίπου κάτοικοι της Ανατ. Αιγιάλειας, ζητώντας απαντήσεις για το φλέγον θέμα του ΧΥΤΑ.

Τη στιγμή που ο δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος ξεκίνησε με την ενημέρωση του δημάρχου στο σώμα, ως είθισται, παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα, αφού χάλασαν τα μικρόφωνα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση στην αίθουσα. Η συνεδρίαση διακόπηκε αρχικά για λίγα λεπτά αλλά το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεγαλύτερο και έτσι και μέχρι και αυτή την ώρα (18:45 ) δεν έχει αλλάξει κάτι με τους παριστάμενους να αναμένουν την έναρξη της συνεδριάσεως.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr