background img
banner
banner

Να μείνει η αντιδημαρχία Αν. Αιγιάλειας στην Ακράτα

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΟΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο στης δημοτικής αρχής με τους κατοίκους και αιρετούς  της Αν. Αιγιάλειας. Ο δήμαρχος χθες το βράδυ ζήτησε την παραίτηση των δύο συμβούλων της Ακράτας ( Γιοβάς, Σπηλιωτόπουλος) ωστόσο οι  ίδιοι έπεισαν τον Θανάση Παναγόπουλο να το ξανασκεφτεί.  Εντωμεταξύ απόψε το βράδυ ο αντιδήμαρχος Αν. Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς έχει συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Αν. Αιγιάλειας ώστε να καταθέσει την πρότασή του η αντιδημαρχία να παραμείνει στην Ακράτα, εφόσον το Διακοπτό διαθέτει αντιδήμαρχο και η Αιγείρα είχε το πρώτο μισό της θητείας.

Ο Γιώργος Γιοβάς σύμφωνα με πληροφορίες είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί όχι  μόνο από την θέση αλλά και από δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.

Σε αυτή την περίπτωση την θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας,  παίρνει  η πρώτη επιλαχούσα Μαρία Σταυροπούλου από την Ακράτα ,  την  οποία θα πρέπει ο δήμαρχος να  ορίσει και αντιδήμαρχο Αν. Αιγιάλειας.  Ο Θανάσης Παναγόπουλος που έχει ενημερωθεί για την πρόταση του κ. Γιοβά θα έχει και τον τελευταίο λόγο όμως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Θανάση Μεντζελόπουλου χθες το βράδυ


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr